Omcirkel donderdag 26 oktober in je agenda! Want de Inspiratiedag Kunst als fundament in het onderwijs wil je niet missen. Kwalitatief cultuuronderwijs voor alle Brabantse leerlingen kunnen we alleen samen bereiken. Daarom nodigen we alle intermediairs en cultuuraanbieders (kunstenaars, kunstvakdocenten) in Brabant uit om met ons aan de slag te gaan!   

In de steigers

Het programma staat nog in de steigers. Maar we beloven je inspiratie door kunst, de beste sprekers, interessante workshops en goede gesprekken, zodat jij geïnspireerd en vol nieuwe energie de deur uit loopt! Een deel van het programma zal toegespitst zijn op intermediairs en een deel op cultuuraanbieders. Daarnaast zijn er programmaonderdelen die voor beide doelgroepen interessant zijn.  

Een greep uit de thema's

  • Toekomst van cultuureducatie binnen Cultuureducatie met Kwaliteit 4 
  • Hoe betreed je als cultuuraanbieder het onderwijs?  
  • Netwerkmoment tussen cultuuraanbieders en intermediairs   

Aan het programma wordt op dit moment gewerkt, zodra er updates zijn zullen die verschijnen op deze pagina.  

De deuren openen om 10:00 uur. We zorgen voor een heerlijke lunch en borrel. Rond 17:00 uur trekken we de deuren - met een rugzak vol concrete ideeën - achter ons dicht.  

Meld je aan

Op een rij

Waar? Nieuwe Veste, Breda  

Wanneer? 26 oktober 2023 10:00 – 17:00u   

Voor wie? Intermediairs, cultuuraanbieders, kunstvakdocenten en ZZP'ers in de culturele sector werkzaam in Noord-Brabant  

   

Deze dag is mede mogelijk gemaakt door Kunstloc Brabant, Nieuwe Veste en CiST 

Geef jouw mening