Ben je van plan een impulsgeldenaanvraag te doen? Haal feedback en inspiratie op bij collega's uit het veld en adviseurs van Kunstloc.

Tijdens deze intervisie delen meerdere partijen hun insteek en aanpak van hun aanvraag voor de impulsgeldenronde van 19 september 2022. Iedere aanvrager geeft op zijn specifieke manier invulling aan de uitgangspunten van de subsidieregeling impulsgelden. Op deze manier krijg je heel praktisch inzicht in de impuls die een aanvrager nastreeft, en de wijze waarop deze vorm en inhoud krijgt.

De adviseurs van Kunstloc putten uit hun dagelijkse adviespraktijk om het aanvraagproces zo inzichtelijk mogelijk te maken, best practices aan te reiken en valkuilen te benoemen om met die kennis je aanvraag zo sterk mogelijk in te richten.

We behandelen de opzet van je begroting, de aansluiting tussen projectplan en begroting, en ook de insteek van het gesprek met de adviescommissie. Het programma duurt twee uur en bevat ook praktische onderdelen om mee aan de slag te gaan.

Kortom, wil je zo goed mogelijk voorbereid zijn en geïnspireerd raken door collega-aanvragers, dan is deze intervisiebijeenkomst een kans om niet voorbij te laten gaan.

Hoe werkt het?

Er is plek voor 5 aanvragers. Het maakt niet uit of je als kunstenaar of organisatie wilt aanvragen. Je kunt als aanvrager iemand meenemen om samen deel te nemen, om op die manier de opgedane kennis zo goed mogelijk te borgen in project.

Aanmelden kan tot donderdag 7 juli.

Wil je liever 1-op-1 feedback van een van onze adviseurs? Dan is het ook mogelijk om deel te nemen aan een van onze impulsgelden spreekuren.

Wat vragen we van jou?

We vragen je om na aanmelding ons je conceptprojectplan en conceptbegroting toe te sturen. Het is een concept dus ben niet bang dat je daarop op beoordeeld wordt. Het is enkel bedoeld om deze bijeenkomst voor te bereiden.