Een nieuw jaar betekent vaak ook nieuwe plannen. Heb jij een goed idee om meer mensen mee te laten doen aan kunst en cultuur? Of een concreet plan om cultuurparticipatie in te zetten om de toegang tot de samenleving te verbeteren? Onze adviseurs denken graag met je mee tijdens een online speeddate of een uitgebreider adviesgesprek.

Leg jouw vragen voor aan de adviseurs, Joosje Duindam, Erica Gruyters, Atty Bax of Josephine Voets van Kunstloc Brabant. We geven je graag persoonlijk en gericht advies om je idee of plan een stapje verder te helpen. Zo kunnen we feedback geven op je aanvraag bij de regeling Samen Cultuurmaken van Fonds voor Cultuurparticipatie of bij het Buurtcultuurfonds Noord-Brabant. Ook kunnen we tips geven voor andere financieringsmogelijkheden. Maar misschien is je plan nog niet zo concreet en vind je het bijvoorbeeld fijn om te sparren over bijvoorbeeld interessante partners.

Tijdens speeddates en adviesgesprekken op 25 januari (aanmelden niet meer mogelijk voor deze datum) en 10 februari gaan we in op jouw vragen en plannen. Kies welke van deze mogelijkheden het best bij jou past. Na aanmelding stemmen we via de mail de afspraak en het definitieve tijdstip met je af. 

Speeddate

Ik heb een idee, maar ik weet niet waar ik moet beginnen.

  • Online gesprek van 15 minuten.
  • Globale adviezen en tips voor jouw idee, om je op weg te helpen.

 

Aanmelden

Adviesgesprek

Ik heb al een plan.

  • Online gesprek van 45 minuten.
  • Stuur ons voorafgaand een (concept) plan van max 4 pagina’s.
  • Laat ons weten met welk deel van je plan we je kunnen helpen.
  • Let op: Deel je plan uiterlijk 1 week voor je afspraak met ons.