Op 8 juli biedt Kunstloc in samenwerking met Cultuur verbindt Roosendaal, KBZON en BBM een workshopmiddag aan in Cultuurhuis Bovendonk te Roosendaal. 

Ledenwerving en -behoud

Kamp jij als vereniging met een tekort aan leden, bestuursleden of vrijwilligers? Wil je jouw vereniging en aanbod onder de loep nemen, jouw doelgroep beter leren kennen en weten wat je kunt doen om leden en vrijwilligers te werven en binden aan je vereniging?

Om organisaties te ondersteunen met frisse, direct uitvoerbare ideeën voor ledenwerving en ledenbehoud, is de compacte cursus Samen slim deelnemers werven in het leven geroepen. Deze cursus is ontwikkeld door het LKCA (Landelijk Kennisinstituut Cultuureducatie en Amateurkunst), naar succesvolle voorbeelden in de sportsector.  

Introductie Samen Slim Deelnemers Werven

Krijg meer grip op de toekomst van jouw amateurkunst- of erfgoedvereniging met deze methodiek over deelnemers, vrijwilligers en leden werven. Je leert hoe je het aanbod van jouw vereniging beter kunt afstemmen op de behoefte van je (potentiële) deelnemers. Maar ook hoe je meer of nieuwe doelgroepen aan je kunt binden.  

Deze workshop is de gratis introductiebijeenkomst, hierna besluit je of jullie vereniging de cursus verder wil volgen. De workshop duurt 2u en per organisatie ben je met maximaal 2 personen welkom.  

Inhoud cursus Samen Slim Deelnemers Werven

Geef jouw mening