Zoek bijvoorbeeld naar een activiteit of pagina

Ons online inspiratieplatform MEST is in het nieuw gestoken! Een nieuwe website met een frisse look waardoor al onze artikelen over kunst en cultuur in Brabant nog prettiger lezen. Maar het gaat ons natuurlijk niet alleen om het uiterlijk.

Neem meteen een kijkje!

Voor en door het culturele veld van Brabant

De website hebben we ook gebruiksvriendelijker gemaakt. De culturele vacatures en oproepen voor het Brabantse culturele veld zijn een zeer goed gebruikt onderdeel van MEST.  Vanaf nu kun je zelf jouw oproepen en vacatures plaatsen op onze site. Zo is ons overzicht nog completer en altijd up-to-date. Wij delen deze oproepen en vacatures natuurlijk ook via de social media-kanalen van MEST.

Wij zijn ook blij met de goede input die wij krijgen voor redactionele artikelen. Door het regelmatig plaatsen van columns en opiniestukken willen we nog meer ruimte geven aan jouw sterke visie over of frisse blik op het culturele veld in Brabant. Heb jij een bijdrage voor ons? Laat het ons weten.

Wat kan MEST voor jou betekenen?

Voor en door het culturele veld van Brabant

Creatieve partners

De prachtige vormgeving van de site is tot stand gekomen in samenwerking tussen de ontwerpers Janine Hendriks (Kaftwerk), Suzanne Hertogs (Ontwerphaven) en het Bossche bureau The Cre8ion.Lab. Janine en Suzanne werken al aan MEST sinds we nog papieren magazines maakten. Met The Cre8ion.Lab hebben we ook de sites ontwikkeld voor Kunstloc, KONKAV, en Talenthub Brabant.