We nemen afscheid van onze collega's Ad en Johan en willen hen graag bedanken voor hun inzet. Veel geluk en succes in de toekomst!

Ad van Drunen

Je zou bijna zeggen ‘wie kent hem niet?’ in cultuureducatie-land. Een vaste, vertrouwde ‘waarde’ voor collega’s, gemeente-ambtenaren,  intermediairs en partners in het land.

Ad van Drunen gaat Kunstloc Brabant verlaten. Na bijna 25 jaar werkzaam geweest te zijn voor onze instelling (en haar voorgangers Kunstbalie en BisK) mag Ad van een welverdiend pensioen gaan genieten. En dat wordt even wennen, voor Ad zelf uiteraard, maar zeker ook voor ons.

Of het nu gaat om Ad in zijn rol als gitaardocent of later regioconsulent in het basisonderwijs, vertolker van provinciaal en rijksoverheidsbeleid, representant van Kunstloc in het land, Ad als man van de feiten en cijfers (die altijd klopten). We gaan het allemaal missen. Maar weten ook zeker dat cultuureducatie, zelfs in deze roerige tijden, vaste voet aan de grond heeft gekregen op heel veel Brabantse scholen, en veel leerlingen heeft geïnspireerd zelf deel te nemen aan kunst of als publiek heeft leren genieten van kunst.

We bedanken Ad voor zijn wezenlijke bijdrage hieraan en wensen hem samen met zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen een gezonde, prachtige toekomst waarin cultuur altijd een grote rol zal blijven spelen. Bedankt Ad en geniet van alle andere mooie zaken in het leven!