Ben je van plan om binnenkort een crowdfunding-campagne te starten? Houd er dan rekening mee dat het in verband met de zomerperiode iets langer kan duren voordat je aanvraag in behandeling wordt genomen. Of wil je advies over je kennisvoucher-aanvraag? Let er dan op dat adviseurs misschien minder beschikbaar zijn. 

Hieronder lees je wat de specifieke mogelijkheden zijn voor het indienen van een aanvraag voor crowdfunding en advisering en begeleiding door adviseurs van Kunstloc.

Crowdfunding

Aanvragen voor crowdfunding kunnen de hele zomer worden ingediend via het digitale aanvraagsysteem. Houd er echter rekening mee dat het vanwege de vakantieperiode iets langer kan duren voordat je aanvraag in behandeling wordt genomen.
 
Wil je je aanvraag van tevoren nog voorleggen of ben je benieuwd of je project geschikt is voor crowdfunding? Neem dan contact op met Joosje Duindam of Ella Kuijpers.

Ben je ervan bewust dat donateurs in de zomer minder vaak hun e-mail en social media checken, of misschien ook op vakantie zijn. Stel je crowdfunding daarom mogelijk uit tot na de zomer, of neem een langere looptijd, bijvoorbeeld 6 weken. Zo heb je genoeg tijd om iedereen te bereiken.

Kennisvoucher

Ook aanvragen voor een kennisvoucher kunnen de hele zomer worden ingediend via het digitale aanvraagsysteem. De eerstvolgende datum na de zomerperiode waarop deze door de Adviescommissie in behandeling worden genomen is 27 augustus. Om je aanvraag dan in behandeling te nemen, moet deze uiterlijk 18 augustus zijn ingediend. Vergaderdata na de zomer vind je hier
 
Wil je je aanvraag van tevoren nog voorleggen aan een adviseur? Dat kan! We denken graag met je mee. Houd er wel rekening mee dat vanwege de vakantieperiode adviseurs niet altijd beschikbaar zijn, dus klop op tijd aan.