Oproep/Open Call handwerkers

Oproep/Open Call handwerkers

Is handwerken jouw passie?
Laat jouw mooiste werk zien tijdens de expositie Soft Dedication!

Breien, weven, haken, borduren, quilten: word jij ook zo blij van handwerken? Er is maar weinig dat eenzelfde rust, kalmte en geluk geeft als handwerken. Het is aanstekelijk, verslavend én werkt vaak verbindend. Textiele ambachten en technieken worden nog altijd van generatie op generatie doorgegeven. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat er niets verandert door de eeuwen heen. Wij zijn nieuwsgierig naar het hedendaagse handwerken. Wie zijn de handwerkers van nu, welke technieken gebruiken ze en wat maken ze?

Oproep

Van 14 december tot 16 februari 2020 is in de LocHal te Tilburg de expositie Soft Dedication te zien in de expositieruimte van Kunstloc Brabant. Zes professionele kunstenaars tonen hun werk in een expositie waarin de rol van textiele ambachten centraal staat. De curatoren van deze expositie zijn de kunstenaars Cécile Verwaaijen en Marjan van der Heijden.

Zij roepen jou op om je mooiste en dierbaarste werk digitaal in te zenden. Ze maken daaruit een persoonlijke keuze. De gekozen werken worden op een speciale wand geëxposeerd. Lees vooraf wel even de Voorwaarden deelname open call Soft Dedication.

Uiterlijke inleverdatum: 14 november 2019
Inzenden of vragen: info@cecileverwaaijen.nl