In 2019 bestaat het Tilburgse muziekpodium Paradox 40 jaar en staan er grootste plannen op stapel. Een goed moment om een reeds lang gekoesterde droom werkelijkheid te laten worden: een Steinway B concertvleugel. Daarvoor is Paradox een crowdfunding gestart. 

Paradox

Paradox is het Tilburgs podium voor hedendaagse jazz en geïmproviseerde muziek. Het jaar 2019 wordt een belangrijk jaar voor Paradox. Het is het jaar dat het Tilburgse muziekpodium 40 jaar bestaat. Er staan grootse plannen op stapel die ervoor moeten zorgen dat Paradox een nóg fijnere plek voor muzikanten, publiek, crew en vrijwilligers wordt. Eén van die plannen is de verbouwing van de bovenverdiepingen van Paradox tot muzikale broedplaats voor getalenteerde musici. Met nieuwe werkruimten, waar talenten zich kunnen ontwikkelen en waar muziekprofessionals worden ondersteund.

Steinway B concertvleugel

Ter ondersteuning van de nieuwe talenten en verdere verhoging van de kwaliteit van de concerten, wil Paradox haar oude Yamaha vleugel vervangen door een Steinway B concertvleugel. Een topinstrument dat past bij een internationaal toonaangevend podium als Paradox, waar de grote namen uit de jazz graag concerten geven. Om deze reeds lang gekoesterde droom helemaal werkelijkheid te laten worden, is Paradox een crowdfunding gestart.

Motivatie Kunstloc Brabant

Paradox heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een (inter)nationaal toonaangevend podium voor jazz en improvisatiemuziek. Paradox heeft daarnaast voor (Brabantse) musici een belangrijke rol als verzamelplek, presentatieplek, producent, begeleider en als de plek om een netwerk op te bouwen. De aanschaf van een Steinway concertvleugel zal Tilburg en Brabant nog meer op de kaart zetten als belangrijke thuisbasis van de jazz en improvisatiemuziek – een ontwikkeling die Kunstloc Brabant graag steunt!

Meer weten over crowdfunding?

Neem contact met mij op.

dit kan ook met crowdfunding

Van Houdoe naar How Do...?
An Evening With Knives
Kempenerpop
Daan Manneke 80
Dageraad
Dokter Kees
Mama
Het kleinste kamertje
Family Stranger
Hopsa Heisasa | Vincent van den Ouden
STER | Catherina Iosifidis
Hoi meisje | Jamila Smit
Gebroken | Sjoerd Damen
Echt Hout | Raffi Shahbaz Nazarian
Luka | Roelie Post
Controller | Jesse van der Meulen
Buoyancy
Anamnesis | Caspar Naaijkens
Doloris
De Operateur | Jasper Loos
Ze zien los!
Sexual healing
Het licht & het duister
Scarlet Stories | Necrologies
Vaste locatie The Living Museum
Henny. Ik ben nog niet klaar
Heruitgave Design Works
Debuutalbum Mudita
't Is goed zo
The Mother of Beauty
Opera op de Parade
Alles in Kleur - Sheewawah
Concertvleugel voor Paradox
Een passende entree voor de LocHal
De Oude Ambachten
L.I.F.E.
Op de grens van mijn eiland