Maak kennis met de mooiste en meest inspirerende projecten en voorstellingen in Brabant op DepotC. In deze online etalage vind je de Brabantse parels op het gebied van bovenlokale cultuureducatie in het primair onderwijs. Daarnaast verwijzen we je op deze pagina door naar andere gezelschappen en impresariaten.

Op dit cultuurdepot kun je projecten bekijken ter inspiratie, of meteen afnemen voor in de klas: je vindt er de contactgegevens van de aanbieder. DepotC is er voor lokale intermediairs, scholen voor het primair en voortgezet onderwijs, kunstencentra, amateurkunstpartijen en alle andere geïnteresseerden. Je kunt via het reactieformulier je ervaringen delen met de projecten op DepotC. Heb je zelf een bovenlokaal project voor op de website? Mail naar info@depotc.nl.

Klunky

Het platform voor educatief materiaal Klunky.nl dient als ondersteuning voor de projecten op DepotC. Het is de online omgeving voor kinderen en leerkrachten met interactief lesmateriaal waarin je kunt zien hoe het project in elkaar steekt en hoe andere scholen al met het project hebben gewerkt.

Brabantse gezelschappen

In het transitieproces van KunstSelect heeft een aantal Brabantse gezelschappen heeft de handen ineengeslagen; Artemis, De Stilte, philharmonie zuidnederland, Schippers & Van Gught en Hetpaarddatvliegt willen gezamenlijk een voorstellings-menu aanbieden aan een beperkt aantal werkgroepen, onder de noemer Brabant Menu. Voor meer informatie, neem contact op met Dorine Cremers.

Meer weten over DepotC?

Neem contact met mij op.