Rogier de Nijs wil met zijn muziek mensen inspireren en in beweging brengen voor actuele sociaal-maatschappelijke thema’s. Hij werkt zowel vanuit Berlijn als Brabant, en maakt sinds 2015 muziekproducties rondom het thema plasticvervuiling.

Professionalisering

Rogier de Nijs zet een kennisvoucher in om een professionaliseringsslag van zijn beroepspraktijk te bewerkstelligen. Communicatie-expert Coralie den Adel begeleidt hem om zijn marketing naar een hoger plan te tillen en zijn publieksbereik uit te breiden. Met zakelijk expert Ton Groen werkt Rogier aan het professionaliseren van zijn ondernemerschap, om van losse producties naar een structurele productieve output te komen.

De volledige aanvraag voor de kennisvoucher vind je in het publieke overzicht van aanvragen op onze website: nr. IMP/2019/039

BEAT Plastic Waste

Rogier de Nijs is een crowdfunding gestart voor een bijzonder album geschreven voor èn uitgevoerd op instrumenten van plastic afval. Dit album is zijn muzikale commentaar op een groot maatschappelijk probleem: de wegwerpcultuur en de steeds groter wordende berg plastic afval.

Met muziekinstrumenten die Rogier van plastic afval heeft gemaakt gaat hij een volwaardig album opnemen. De composities die voor het album worden opgenomen zijn een mix van organische beats, mooie sfeerimpressies en rauw energiek werk. Het album wordt zowel digitaal als op cd en vinyl uitgebracht.

Het album wordt eind 2020 uitgebracht en Rogier is een crowdfunding gestart voor o.a. het financieren van de huur van opnamelocatie, apparatuur en mix & mastering.

Motivatie Kunstloc Brabant

Kunstloc Brabant onderschrijft de boodschap van Rogier de Nijs en draagt daarnaast graag bij aan de structurele ontwikkeling van de beroepspraktijk van deze Brabantse maker. Via dit project kan Rogier namelijk ook nieuwe instrumenten en composities maken. 

Bekijk dit project op Voordekunst

dit kan ook met crowdfunding