Wouter Strietman vestigde zich na zijn studie aan Design Academy in een ambachtelijke werkplaats in Eindhoven om hier zijn droom waar te maken. Ontwerper en koffieliefhebber Wouter Strietman bouwde daar een 'manuele espressomachine’. ‘Omdat je mijn machine handmatig afstelt tot een bepaald smaakprofiel, kun je een hele complexe koffie mooi uit de machine laten komen.’ Naast particulieren is er ook volop aandacht vanuit commerciële instanties. “De coolste espressomachine van nu”, aldus Esquire.

Reden van aanvraag

De aanvraag voor de Brabantse Cultuurlening wordt ingediend door Wouter Strietman. Hij bouwde een 'manuele espressomachine’ en wil met deze lening uitbreiding van naamsbekendheid generaliseren o.a. via evenementen. Ook zijn aanwezigheid op beurzen zoals Woonbeurs, Dutch Design Week en de Milaan Design Week zal daaraan bijdragen. Noodzaak daarbij zijn goede marketing- en communicatieplannen.

Een lening als bijdrage uit de impulsgelden

De aanvraag is inhoudelijk vooraf getoetst door bkkc en daarna voor een financiële toets doorgestuurd naar Cultuur+Ondernemen. Cultuur+Ondernemen stimuleert ondernemerschap in de cultuursector. Het toegekend bedrag in de vorm van de Brabantse Cultuurlening is € 8000,- ; bestemd voor de beroeps- of bedrijfsmatige financiering van marketing en verkooppromotie en verbeterde bedrijfsvoering.

Meer weten over de Brabantse cultuurlening?

Neem contact met mij op.