Stichting Kunstloc Brabant zoekt per direct een leergierige en resultaatgerichte

ADVISEUR MARKETING EN COMMUNICATIE

24 uur per week

Kunstloc Brabant wil zoveel mogelijk Brabanders deel laten nemen aan kunst en cultuur, want dat inspireert en verrijkt je leven.

Kunst en cultuur vormen de voedingsbodem voor nieuwsgierigheid, verbazing en verbeelding. Als kunst en cultuur een vanzelfsprekende en onmiskenbare plek krijgen in het dagelijks leven van iedere Brabander, stimuleert dit innovatie en vernieuwing in onze samenleving.

Als kennis en -uitvoeringsorganisatie voor Noord-Brabant zetten we ons daarom in voor het brede kunst- en cultuurveld, van cultuureducatie in het onderwijs tot professionele makers. Ook stimuleren we de inzet van kunst en cultuur bij maatschappelijke vraagstukken zoals leefbaarheid, duurzaamheid en de zorg. We doen dit door het bieden van expertise, netwerk en toegang tot financiële ondersteuning.

INHOUD FUNCTIE

De kennis en het netwerk van onze medewerkers is het kapitaal van Kunstloc en dat willen we centraal zetten in onze communicatie. Alle medewerkers dragen op hun manier bij aan de communicatie van de organisatie. Wij zijn op zoek naar een adviseur die collega’s op enthousiaste wijze helpt bij het inzetten van hun communicatietalent.

Je houdt ervan de handen uit de mouwen te steken steken, bent een kei in het inzetten van sociale media en je bent het gewend om projectmatig te werken. Je werkt samen met vijf collega’s op het gebied van marketing en communicatie en met alle andere collega’s die werken aan projecten op het gebied van cultuureducatie, amateurkunst, kunst en samenleving en professionele kunsten. Je werkt mee aan het ontwikkelen en produceren van corporate communicatie middelen. En vindt het een sport om de juiste doelgroep van onze evenementen en activiteiten te bereiken. Ook draag je bij aan de interne communicatie.

 

TAKEN

 • Content verzamelen en maken voor off- en online media
 • Uitvoeren van de online communicatiestrategie van de organisatie
 • Adviseren en ondersteunen van collega’s bij het gebruiken van de Kunstloc (online) media
 • Opstellen en uitvoeren communicatieplannen ten behoeve van een aantal projecten
 • Uitvoeren van de interne communicatie

 

FUNCTIE EISEN

 • Relevante opleiding op HBO-niveau
 • Hands on mentaliteit
 • Kennis van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van marketing en communicatie
 • Kennis over nieuwe media, crm en webtoepassingen zoals Salesforce, Eventbrite, MailChimp, SurveyMonkey.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift
 • Affinititeit met kunst en cultuur en het werken in het publieke domein
 • Pro-actief, enthousiast, teamspeler, hands on metaliteit, resultaatgericht, flexibel inzetbaar en stressbestendig
 • Bekend met projectmatig werken

 

ARBEIDSVOORWAARDEN

Wij bieden een dynamische en open werksfeer in een organisatie in beweging. Wij vinden het belangrijk dat medewerkers zichzelf kunnen ontwikkelen en er is veel ruimte voor eigen initiatief. We zijn gevestigd in de prachtige LocHal, op steenworp afstand van het station in Tilburg. We werken in een open kantoortuin met onze partners van Bibliotheek Midden Brabant en Brabant C en Cast.

De functie is conform het arbeidsvoorwaardenreglement van Kunstloc Brabant ingeschaald in schaal 5 (€ 2.581,25 – € 3.820,25 bruto per maand op basis van 36 uur per week).

Daarnaast ontvang je maandelijks een individueel keuzebudget (IKB) dat je de mogelijkheid geeft om je arbeidsvoorwaarden af te stemmen op jouw persoonlijke wensen en behoeften. Zo kan je met dit budget bijvoorbeeld zelf bepalen of je liever extra verlofdagen of extra loon wilt ontvangen.

Het gaat in eerste instantie om een tijdelijk dienstverband van 12 maanden.

INLICHTINGEN

Voor inlichtingen over de functie kun je terecht bij: Eefje Sperber.

Voor inlichtingen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Nancy van Boxtel.

Sollicitaties graag vóór 1 december 2019 sturen aan sollicitatie@kunstlocbrabant.nl