Stichting Kunstloc Brabant zoekt per direct een zelfstandige en pro-actieve

HR Adviseur

32 uur per week

Inhoud functie

Als HR adviseur ondersteun je het management zowel administratief, organisatorisch als inhoudelijk op het gebied van HR. Daarnaast voer je beleidsvoorbereidende werkzaamheden uit. Het betreft een zelfstandige HR functie op operationeel/tactisch niveau. Je legt verantwoording af aan de directeur-bestuurder.

Als HR adviseur:

 • draag je zorg voor een goed personeelsbeheer middels het uitvoeren van administratieve werkzaamheden op gebieden als verzuim, opleidingen, brieven en (arbeids)overeenkomsten, werving en selectie;
 • verwerk je informatie en bestanden in het personeelsinformatiesysteem (Exact Synergy), in de personeelsdossiers en op Sharepoint;
 • stel je rapportages op ten behoeve van het managementteam;
 • werk je procedures uit, geef je instrumenten en/of formulieren vorm, houd je het personeelsbeleid en personeelshandboek up-do-date;
 • heb je een signalerende rol en informeer en adviseer je medewerkers en management m.b.t. HR-aangelegenheden;
 • adviseer je het managementteam betreffende (implementatie van) het personeelsbeleid op basis van de gesignaleerde behoeften, knelpunten en ontwikkelingen;
 • denk je mee over organisatie-ontwikkelopgaven, zoals de lerende organisatie en het bouwen aan een nieuwe organisatiecultuur;
 • toon je initiatief en lever je, onder andere middels verbetervoorstellen aan het management, een actieve bijdrage aan het continu verbeteren van de HR-processen binnen de organisatie;
 • heb je overzicht om de diversiteit aan activiteiten te kunnen beheersen en de werkzaamheden naar eigen inzicht effectief en efficiënt in te vullen.

Functie-eisen

 • HBO werk- en denkniveau, richting HRM;
 • 3 tot 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • feeling met HR-ontwikkelingen en ervaring met de beheersmatige kant van HR;
 • kennis van arbeidsrecht en sociale wetgeving;
 • kennis van en inzicht in personeelsinformatiesystemen en relevante software;
 • competenties: samenwerken, accuraat, servicegericht en resultaatgericht;
 • affiniteit met de kunst- en cultuursector.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een dynamische en open werksfeer in een organisatie in beweging met ruimte voor eigen ontwikkeling en initiatief. We zijn gevestigd in de prachtige LocHal vlak bij het station in Tilburg van waaruit we op basis van activiteit gerelateerd werken onze werkzaamheden uitvoeren. Werktijden worden in overleg vastgesteld.

De functie is conform het arbeidsvoorwaardenreglement van Kunstloc Brabant ingeschaald in schaal 6 (€ 2.787,75 - € 4.155,81 bruto per maand op basis van 36 uur per week). Naast je salaris ontvang je maandelijks een individueel keuzebudget (IKB) dat je de mogelijkheid geeft om je arbeidsvoorwaarden af te stemmen op jouw persoonlijke wensen en behoeften. Zo kan je met dit budget bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra verlofdagen of extra loon wilt ontvangen.

Het dienstverband wordt aangegaan voor de duur van 1 jaar. Bij goed functioneren wordt deze omgezet naar een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Over Kunstloc Brabant

Als kennis- en uitvoeringsorganisatie voor de Provincie Noord-Brabant zet Kunstloc zich in voor het kunst- en cultuurveld, van professionele kunsten, amateurkunst tot cultuureducatie. Ook stimuleren we de inzet van kunst en cultuur bij maatschappelijke vraagstukken zoals leefbaarheid, duurzaamheid en zorg. We doen dit door het bieden van expertise, netwerk en toegang tot financiële ondersteuning.
De organisatie bestaat uit ruim 60 medewerkers die, met hun kennis en kwaliteiten, het kapitaal van de organisatie vormen. We voeren dan ook een ambitieus HR-beleid en willen dit graag de komende jaren verder ontwikkelen en implementeren.

Inlichtingen

Voor inlichtingen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Ellen Ydo, HR adviseur a.i., telefoonnummer 06-22465181.

Met vragen over de functie kun je je richten tot Nancy van Boxtel, HR adviseur, telefoonnummer 06-26936949.

Heb je interesse? Stuur dan je sollicitatie vóór 26 februari 2020 naar sollicitatie@kunstlocbrabant.nl onder vermelding van ‘sollicitatie HR adviseur’. De eerste gesprekken vinden plaats op 9 maart 2020.

Direct solliciteren