Versta jij de kunst van toezichthouden?

Kunstloc Brabant heeft als doel zo veel mogelijk Brabanders deel laten te laten nemen aan kunst en cultuur. Dit inspireert en verrijkt namelijk je leven! Makers en vertoners van kunst en cultuur worden door Kunstloc Brabant geholpen met kennis, netwerk en financiële ondersteuning. Maar Kunstloc Brabant ondersteunt ook het onderwijs bij het vormgeven van cultuureducatie, stimuleert het inzetten van kunst en cultuur bij innovatieve oplossingen, adviseert overheden bij het maken en uitvoeren van cultuurbeleid en is er voor bedrijven. Dit doen we op basis van het uitvoeringsprogramma Cultuur van de provincie Noord-Brabant. Kunstloc Brabant is er voor alle Brabanders! 

We zoeken een ervaren lid raad van toezicht die tevens de rol van voorzitter van de auditcommissie krijgt. Versta jij de kunst van toezichthouden en heb je een stevige financiële achtergrond? Lees dan verder, want dan is deze functie wellicht iets voor jou!

Meer informatie over Kunstloc Brabant

Geïnteresseerd?

De werving en selectieprocedure voor het lid raad van toezicht van Kunstloc Brabant wordt begeleid door Berenschot. Is dit de functie waarin jij al je passie, kennis, ervaring en ambitie kwijt kunt? Stuur dan voor 18 oktober 2022 je motivatiebrief en curriculum vitae via de solliciteerpagina van Berenschot Search naar Marion Kortenraij, managing consultant bij Berenschot.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Marion Kortenraij via 06-11 37 84 44 of met haar collega Jolanda Salari via 06-21 23 41 48. Zij vertellen je graag meer over de vacature.

De raad van toezicht vindt dat diversiteit een brede visie en betere besluitvorming bevordert. Betrokkenheid en respect voor culturele verschillen dragen bij aan de ontwikkeling van Kunstloc Brabant. Om die reden nodigen wij nadrukkelijk ook kandidaten met een multiculturele achtergrond uit te solliciteren. 

Solliciteer via Berenschot Search

Selectieprocedure

Geïnteresseerde kandidaten worden na een eerste selectie uitgenodigd voor een oriënterend gesprek bij Berenschot in week 43. Berenschot komt op basis hiervan tot een voordracht van kandidaten voor Kunstloc. Geselecteerde kandidaten worden uitgenodigd voor een gesprek met de raad van toezicht van Kunstloc op 11 en 18 november 2022. De procedure is gericht op een voordracht tot benoeming van de nieuwe toezichthouder voor 1 december 2022.