Kiki Brouwers

Projectcoördinator Brabant Vertelt

013 750 84 00

Nadat ik voor het eerst een evenement mee mocht organiseren bij Kunstloc wist ik het zeker; dit wil ik blijven doen!

Het creëren van belevingen is mijn passie. Een moment waar je naar uitkijkt of nog jaren aan terugdenkt. Dat is wat het voor mij bijzonder maakt. Kunst en cultuur is daar vaak onderdeel van. Denk aan je favoriete artiest die die de sterren van de hemel zingt tijdens een optreden of een festival waar visuals en aankleding je meenemen naar een andere wereld.

Beleving kun je overal creëren, ook in het Brabantse Landschap. Ik ben een trotse Tilburger en deel graag met iedereen wat Brabant nou zo bijzonder maakt. Dat doe ik bij Kunstloc met Brabant Vertelt. Als projectcoördinator van Brabant Vertelt ga ik in gesprek met mensen die hun verhaal willen vertellen met kunst, cultuur en erfgoed. Neem eens een kijkje in onze interactieve route-app. Daar vind je al vele mooie verhalen.

Iedere dag is het mijn doel om mensen te vervoeren. Het creëren van een belevenis geeft me veel energie. Wil je samen met mij nadenken over hoe we het verhaal van jouw gemeente, project of organisatie kunnen vertellen? Neem contact met me op, ik ga graag met je in gesprek.

Direct naar: