Nadine Keulaars

Adviseur Marketing & Communicatie

06 86 82 25 46

De lampen branden en ik kijk in het felle licht. Ik zie mensen zitten op de voorste rijen. Daarna wordt het donkerder. De muziek gaat aan en dan start de hele groep met de bewegingen. Ons deel van de dansvoorstelling begint.

Dit is een van mijn eerste herinneringen aan kunst en cultuur. Wat is het inspirerend om door middel van creativiteit een boodschap over te brengen en iedereen een beleving mee te geven. Het brengt mensen samen en zorgt voor verbinding en laat mogelijke verschillen verdwijnen. Aan al deze effecten wil ik graag bijdragen.

Als adviseur Marketing en Communicatie bij Kunstloc Brabant combineer ik mijn creativiteit met mijn passie voor het vak. Het geeft mij enorm veel kracht wanneer ik mezelf inzet om Brabanders al het moois van kunst en cultuur te laten ervaren. Van tekst tot beeld, het zijn allemaal elementen die ik gebruik bij het creëren van die ervaring.

Direct naar:

wat ik je wil laten weten

MEST is vernieuwd

MEST is vernieuwd

Ons online inspiratieplatform MEST heeft een nieuwe frisse look. Maar het gaat ons natuurlijk niet alleen om het uiterlijk!

10 september 2020
Een nieuw hoofdstuk voor Ad en Johan

Een nieuw hoofdstuk voor Ad en Johan

We nemen afscheid van onze collega's Ad van Drunen en Johan Kersten en willen hen graag bedanken voor hun inzet. Veel geluk en succes in de toekomst!

3 juli 2020
Liveblog: Corona en de culturele sector

Liveblog: Corona en de culturele sector

Dit live-blog is beëindigd. We houden je voortaan op de hoogte via Trends & Ontwikkelingen.

15 juni 2020
Reacties op coalitieakkoord Brabant

Reacties op coalitieakkoord Brabant

Het bestuursakkoord van VVD, CDA, Lokaal Brabant en FvD laat een koerswijziging zien voor kunst en cultuur. We verzamelden de reacties.

8 juni 2020

waar ik je meer over wil vertellen

Protocollen en tips voor 'het nieuwe normaal'

Protocollen en tips voor 'het nieuwe normaal'

Welke stappen kunnen we nemen op de routekaart naar het 'nieuwe normaal'? Wij verzamelen hier de verschillende protocollen, aanvullende richtlijnen, handboeken, en tips.