Kunstloc Brabant annuleert tot en met 1 juni alle bijeenkomsten. We gaan op zoek naar een vervangende datum, maar zijn daarbij afhankelijk van de dan geldende richtlijnen. Zodra het RIVM met nieuwe richtlijnen komt, zullen we deze uiteraard opvolgen en bekendmaken wat dit betekent voor de komende bijeenkomsten.  

Zoek je als maker of organisatie financiering voor jouw sociaal-maatschappelijke culturele project? Dat is niet altijd eenvoudig. Welke subsidiemogelijkheden zijn er en wat past bij jouw project?

Tijdens deze Kunstloc Connects hoor je meer over de subsidiemogelijkheden voor sociaal-maatschappelijke culturele projecten.

Denk hierbij aan culturele projecten die de verschillen tussen mensen overbruggen, vaste denkkaders doorbreken en empathie en begrip stimuleren. Culturele projecten waarbij de focus ligt op publiek en deelnemers en die zorgen voor een directe verbinding of ontmoeting tussen kunst en mensen. Of buurtprojecten waarbij kunst wordt ingezet om veranderingen in de wijk in gang te brengen.

Drie fondsen presenteren zich en vertellen over de uitgangspunten, richtlijnen en criteria. Er is ruimte om vragen te stellen en om met elkaar in gesprek te gaan. Ook is er de mogelijkheid tot individuele speeddates met fondsmedewerkers. We sluiten af met een netwerkborrel.

Richtlijnen RIVM

Voorlopig gaat deze bijeenkomst door. In verband met de richtlijnen RIVM rond het Covid-19 virus kunnen er een beperkt aantal mensen deelnemen aan deze bijeenkomst. Mochten de richtlijnen wijzigen dan is het mogelijk dat er later nog plekken bijkomen.

Sprekers / programma

14:00 – 15:30 uur

Plenaire presentaties fondsen

Buurtcultuurfonds Provincie Noord-Brabant – Olga Raaymakers

Fonds ZOZ – Robin Vermeulen & Elif Uzun

VSBfonds – Diana Verwaijen & Josephine Lemmens

 

15:30 – 17:30 uur

Individuele speeddates en/of borrel in het Stadscafé

Aanmelden speeddates

Bij aanmelding van dit evenement kun je een keuze maken om deel te nemen aan speeddates van een of meerdere van de fondsen.

Kunstloc Connects

Doe kennis en inspiratie op, deel ervaringen en bespreek ideeën!  Gebaseerd op vragen in het veld brengt Kunstloc Connects mensen bij elkaar, om elkaar verder te brengen. In de vorm van een lezing, sessie, brainstorm of werkconferentie. Telkens met een ander uitgangspunt.

Voor deze Kunstloc Connects werkt Kunstloc Brabant samen met Fonds ZOZ, VSBfonds en het Buurtcultuurfonds van Provincie Noord-Brabant.

Kunstloc Brabant annuleert tot en met 6 april alle bijeenkomsten boven de 25 personen. We gaan ervan uit dat bijeenkomsten die daarna plaatsvinden door kunnen gaan, maar zijn daarbij afhankelijk van de dan geldende richtlijnen. 16 maart verwachten wij hier meer informatie over te hebben.

Meer weten over deze bijeenkomst?

Neem contact met mij op.