Zoek bijvoorbeeld naar een activiteit of pagina

Logo en naamsvermelding Kunstloc Brabant

"Kunstloc Brabant" schrijf je met een hoofdletter K en een hoofdletter B. KunstLoc met een hoofdletter L is een onjuiste variant. Vermeld in iedere tekst "Kunstloc Brabant" in ieder geval volledig bij de eerste vermelding, in het vervolg van de tekst kun je eventueel verwijzen naar "Kunstloc".

Het normale logo van Kunstloc Brabant bestaat uit rood en roze balken met daarin het woord 'Kunstloc Brabant' in witte letters. Voor uitingen in zwart-wit is ook een variant met zwarte balken en witte tekst in de logoset opgenomen.

download logoset Kunstloc Brabant

Logo- en naamsvermelding impulsgelden Provincie Noord-Brabant

Op het moment dat je een bijdrage uit de impulsgelden ontvangt of hebt gehad, wordt er van je verlangd dat je dit zichtbaar maakt. Dat is zelfs verplicht. Op die manier kunnen we laten zien dat de provincie Noord-Brabant investeert in kunst en cultuur. Dat is belangrijk, omdat we willen laten zien wat die investering allemaal mogelijk maakt. Niet in ingewikkelde beleidstaal, maar in concrete projecten. Hieronder lees je hoe je dit doet in tekst, beeld en op social media.

download logoset impulsgelden

Verwijzing in tekst

Plaats in al je schriftelijke uitingen (website, persberichten, brochures, webteksten, etc.) altijd een verwijzing naar de impulsgelden en Provincie Noord-Brabant. Heeft Kunstloc Brabant je voorafgaand aan de aanvraag geadviseerd, noem dan ook Kunstloc Brabant. Hieronder enkele voorbeelden van hoe je dit kunt verwoorden, maar pas dit vooral aan met je eigen doelstelling en tone-of-voice in gedachte.

De realisatie van dit project is mede tot stand gekomen door een bijdrage uit de impulsgelden van Provincie Noord-Brabant en door advies van Kunstloc Brabant. kunstlocbrabant.nl/financiering

De realisatie van ons crowdfundingproject is mede tot stand gekomen door een bijdrage uit de impulsgelden van Provincie Noord-Brabant en door advies van Kunstloc Brabant. kunstlocbrabant.nl/financiering

De kennisvoucher, waarvoor een bijdrage uit de impulsgelden van Provincie Noord-Brabant is toegekend, geeft ons de mogelijkheid om verder te professionaliseren. kunstlocbrabant.nl/financiering

Crowdfunding logoscreen

Ga je aan de slag met crowdfunding, dan hoort daar ook altijd een video bij. Download hieronder een pakket met logoscreens op het formaat 1024 x 768, die je makkelijk zelf in je video kunt plaatsen. Het plaatsen van het impulsgeldenlogo van de provincie is verplicht. Het logo van Kunstloc Brabant mag je daarnaast ook toevoegen. Graag zelfs.

download logoscreens

Houd ons op de hoogte via #impulsgelden

Voor wat hoort wat. Wij willen qua publiciteit ook iets voor jou doen. Houd ons daarom vooral op de hoogte van de voortgang van je project. Dat vinden we leuk, én we kunnen je helpen om jouw project zichtbaar te maken voor een breder publiek. Dat doen we via onze website en sociale media, maar ook via Mestmag.nl. Neem contact op met redactie@mestmag.nl als je een idee hebt voor een artikel, of mee wilt doen aan de instafette.

Om te voorkomen dat je ons wekelijks moet bellen of mailen, hebben we een slimmigheidje bedacht. Tag @kunstloc op sociale media en vermeld vooral ook de hashtag #impulsgelden. Wij monitoren alles wat er rondom impulsgelden-projecten gebeurt, en geven je project qua zichtbaarheid graag een duwtje in de rug.

Meer weten over logogebruik?

Heb je vragen? Of wil je ons op een andere manier vermelden dan met de digitaal beschikbare middelen? Bijvoorbeeld met een banner of spandoek. Neem contact met mij op.