Kunstloc Brabant
info@kunstlocbrabant.nl
013 750 84 00

bezoekadres:
Burgemeester Brokxlaan 1000
5041 SG Tilburg

postadres:
Postbus 72
5000 AB Tilburg

Kunstloc Brabant is samen met Bibliotheek Midden-Brabant en Seats2Meet gevestigd in de LocHal.


LocHal

Je vindt ons bij de Noord-entree van de LocHal, direct rechts na binnenkomst. Kom je binnen via de hoofdentree, loop dan door de bibliotheek (begane grond) richting de Noord-entree. 

1209

Bereikbaarheid

De LocHal bevindt zicht pal naast station Tilburg Centraal, dus kom bij voorkeur met het openbaar vervoer. Kom je met de trein, ga dan richting Burgemeester Stekelenburgplein, en ga bij het verlaten van het station naar rechts. Kom je met de bus, dan bereik je de LocHal via de doorgang van station Tilburg Centraal.

Parkeren

Parkeren in de Spoorzone is mogelijk op P1, naast het UWV gebouw (Burgemeester Brokxlaan 1680). Op loopafstand liggen parkeergarage de Knegtel en Tivoli. Daarnaast zijn er parkeerplaatsen langs de Burgemeester Brokxlaan en op het nabijgelegen NS-plein. Voor mindervaliden zijn er parkeerplaatsen aan de straatkant van de Burgemeester Brokxlaan bij de Noord-entree van de LocHal, en op P2 bij de Hall of Fame (Burgemeester Brokxlaan 6).

Van 13 september tot 22 oktober 2021 is P1 beperkt beschikbaar vanwege de voorbereiding voor de bouw van een perkeergarage. Er is dan een tijdelijk parkeerterrein ingericht naast het Clarissenhof (Burgemeester Brokxlaan 51).

meld je aan voor onze nieuwsbrief!