Zoek bijvoorbeeld naar een activiteit of pagina

Krijg samen met een collega van een andere afdeling meer grip op de customer journey van je publiek. In deze tweedelige workshop van Ask your Audience krijgen jullie de tools in handen om publieksdata in te zetten en zo de beleving van je bezoeker te optimaliseren. Hebben jullie al inzicht in de mogelijkheden?

Over de workshop

De workshop bestaat uit deze twee sessies, waarin Kim van den Brink de klantreis van jullie bezoeker centraal zet, van begin tot eind. Welke stappen zijn er in jouw organisatie nodig om de bezoeker een zo optimaal mogelijk ervaring te bieden. Over welke inzichten beschikken jullie al en wat is er nog meer mogelijk?

Meld je snel aan, want er is beperkt plek!

Sessie 1

Een van de huidige of gewenste doelgroepen vormt het uitgangspunt, het is goed mogelijk om hier het Culturele Doelgroepenmodel voor in te zetten. Wie is deze bezoeker en wat is zijn of jaar motivatie voor en verwachting van het bezoek? Hoe zorg je ervoor dat de ervaring zo optimaal mogelijk is? In deze sessie formuleren jullie een doel en een onderzoeksvraag, waar je tussen de beiden sessies in mee aan de slag gaat.
 

Tussentijdse call

Tussen de twee sessie in is er een gezamenlijke call waar ruimte is voor intervisie en het stellen van vragen aan de workshopleider Kim.
 

Sessie 2

Vanuit de opgehaalde inzichten ga je in de tweede workshop aan de slag. Het kan bijvoorbeeld gaan om het onderzoeken van aannames, blinde vlekken of hypotheses. Je krijgt zicht op waar je staat en wat realistische doelen zijn. De doelen worden vastgelegd in een roadmap waar je structureel aan kunt werken.

Voor wie

Cultuurprofessionals: van marketeers, programmeurs, conservatoren of educatoren tot zakelijk leiders. De workshop is geschikt voor professionals die zich bezighouden met het maken van strategie binnen de organisatie. Deelnemers worden aangemoedigd om met 2 personen van verschillende afdelingen aan te sluiten.

Aanmelden via DEN

Data & tijden

Sessie 1 - 24 oktober 2023: 13:30u tot 17:00u (inclusief borrel) 

Sessie 2 - 14 november 2023: 09:30u tot 13:00u (inclusief lunch)

Locatie

Seats2Meet, LocHal

Burgemeester Brokxlaan 1000 

5041 RP Tilburg

Deze workshop wordt aangeboden vanuit de Taskforce Publieksdata van DEN en georganiseerd i.s.m. Kunstloc Brabant en biedt zowel instellingen die werken met het Culturele Doelgroepenmodel, als instellingen die dit (nog) niet doen, de mogelijkheid om mee te doen met de workshop.

DEN

Wil je meer weten over deze workshop?

Neem contact met mij op.