Subsidieaanvragers in gesprek met de Adviescommissie Impulsgelden

Subsidieaanvragers impulsgelden krijgen de mogelijkheid om hun project nader toe te lichten d.m.v. een korte presentatie van max. 5 minuten en vervolgens vragen van de Adviescommissie te beantwoorden. Is de commissie overtuigd en voldoet de aanvraag aan alle criteria, dan volgt er een positief advies.

Praktisch

De gesprekken vinden op plaats op de volgende data:

  • Maandag 26 oktober
  • Woensdag 28 oktober
  • Maandag 2 november
  • Woensdag 4 november
  • Maandag 9 november
  • Woensdag 11 november

Aanvragers ontvangen in de week van 12 oktober per e-mail een uitnodiging voor het gesprek met vermelding van datum en tijdstip.

Gelet op de actuele ontwikkelingen rondom COVID-19 is besloten dat dit gesprek niet live, maar in de vorm van een videoconference plaatsvindt.

Bereikbaarheid

Kunstloc Brabant is gevestigd in de LocHal (Burgemeester Brokxlaan 1000). Je vindt ons bij de noord-entree van de LocHal, direct rechts na binnenkomst. Kom je binnen via de hoofdentree, loop dan door de bibliotheek (begane grond) richting de noord-entree. 

Je kunt je bij binnenkomst melden bij de statafels. Zorg dat je op tijd aanwezig bent. 

De LocHal bevindt zicht pal naast station Tilburg Centraal, dus kom bij voorkeur met het openbaar vervoer. Er zijn twee parkeerterreinen in de Spoorzone: P1, naast het UWV gebouw (Burgemeester Brokxlaan 1680) en P2 bij de Hall of Fame (Burgemeester Brokxlaan 6).

Impulsgeldenprogramma

Subsidie impulsgelden is één van de financieringsinstrumenten binnen het  impulsgeldenprogramma. Makers, culturele instellingen, overheden, maatschappelijke organisaties, onderwijsinstellingen of bedrijven die een bijdrage willen leveren aan versterking van de Brabantse culturele sector en/of het verbinden van de cultuursector met andere domeinen, kunnen een beroep doen op het impulsgeldenprogramma. De impulsgelden zijn beschikbaar gesteld door de Provinciale Staten van Noord-Brabant en zijn bestemd voor duurzame ontwikkeling van het Brabantse cultuursysteem.