Subsidieaanvragers in gesprek met de Adviescommissie Impulsgelden

Subsidieaanvragers impulsgelden krijgen de mogelijkheid om hun project nader toe te lichten d.m.v. een korte presentatie van max. 5 minuten en vervolgens vragen van de Adviescommissie te beantwoorden. Is de commissie overtuigd en voldoet de aanvraag aan alle criteria, dan volgt er een positief advies. De gesprekken zijn openbaar. Belangstellenden zijn welkom, maar houd er rekening mee dat er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is. Zodra de planning rond is, wordt deze hieronder bekend gemaakt.

Praktisch

Kunstloc Brabant is gevestigd in de LocHal (Burgemeester Brokxlaan 1000). Je vindt ons bij de noord-entree van de LocHal, direct rechts na binnenkomst. Kom je binnen via de hoofdentree, loop dan door de bibliotheek (begane grond) richting de noord-entree. 

Je kunt je bij binnenkomst melden bij de statafels. Zorg dat je op tijd aanwezig bent. 

De LocHal bevindt zicht pal naast station Tilburg Centraal, dus kom bij voorkeur met het openbaar vervoer. Er zijn twee parkeerterreinen in de Spoorzone: P1, naast het UWV gebouw (Burgemeester Brokxlaan 1680) en P2 bij de Hall of Fame (Burgemeester Brokxlaan 6).

Impulsgeldenprogramma

Subsidie impulsgelden is één van de financieringsinstrumenten binnen het  impulsgeldenprogramma. Makers, culturele instellingen, overheden, maatschappelijke organisaties, onderwijsinstellingen of bedrijven die een bijdrage willen leveren aan versterking van de Brabantse culturele sector en/of het verbinden van de cultuursector met andere domeinen, kunnen een beroep doen op het impulsgeldenprogramma. De impulsgelden zijn beschikbaar gesteld door de Provinciale Staten van Noord-Brabant en zijn bestemd voor duurzame ontwikkeling van het Brabantse cultuursysteem.