Kunstloc Brabant annuleert tot en met 16 maart alle bijeenkomsten boven de 25 personen. We gaan op zoek naar een vervangende datum, maar zijn daarbij afhankelijk van de dan geldende richtlijnen. 16 maart verwachten wij hier meer informatie over te hebben.

Het verkennen en waarmaken van jouw internationale ambities staat deze dag centraal. Adviseurs van DutchCulture delen hun kennis van specifieke landen, Europese subsidiemogelijkheden, mobiliteitsvraagstukken en informatie over residenties wereldwijd. DutchCulture en de werkgroep Internationalisering van Regioprofiel Cultuur BrabantStad verwelkomen makers en instellingen voor DC on tour – Editie Brabant.

De internationale zichtbaarheid van Brabantse makers en instellingen is groeiende en hun internationale ster is rijzende. De potentie is groot en niets voor niets zet Provincie Noord-Brabant hier op in met de succesvolle proeftuin Internationalisering in het kader van Regioprofiel Cultuur BrabantStad.

Maar waar begin jij als je over de grens wilt werken? Of je internationale praktijk wilt uitbreiden naar andere landen of met nieuwe projecten? Hoe kom je in aanmerking voor een Europese subsidie? Hoe moeilijk is het om een visum te krijgen voor de VS? Of wat zijn de mogelijkheden in de grensregio’s met België en Duitsland? Adviseurs van DutchCulture helpen je verder met alle kwesties die je tegen kan komen.

Programma

De dag bestaat uit twee delen:

13.00 – 15.30 uur: Adviesgesprekken
Gedurende de middag kan je spreken met de adviseur(s) van jouw keuze. In persoonlijke gesprekken van 30 minuten kan je specifieke vragen stellen rondom jouw internationale ambities en ideeën.

15.30 – 17.00 uur: Presentatie en netwerkmoment
Om 15.30 uur is er een plenaire presentatie waar we het internationaal cultuurbeleid toelichten en ingaan op de Brabantse context. Ook laten we verschillende mogelijkheden in een vogelvlucht voorbijkomen. We sluiten de dag af met een Q&A en een netwerkmoment.

Geïnteresseerd? Teken vast in op een gesprek met een adviseur en/of reserveer een plekje voor de presentatie.

Meer weten over de proeftuin Internationalisering?

Neem contact met mij op.