Zoek bijvoorbeeld naar een activiteit of pagina

In deze expositie staan zestien mensen centraal, tussen de 18 en 90 jaar. Ze maken kunst in verschillende Brabantse zorg- en welzijnsinitiatieven. Kunst maken zorgt dat ze zich prettiger voelen en hierdoor minder eenzaam. 

Zestien mensen, tussen de 18 en 90 jaar, vertelden ons wat het maken van kunst voor hen betekent. Ze werden geïnterviewd en geportretteerd door Simone Vos en Marcel de Buck voor het magazine CareFull dat op 11 maart verscheen. Daarin vertellen ze hoe kunst maken ervoor zorgt dat ze zich prettiger voelen en hierdoor minder eenzaam. Wij tonen hun werk in deze expositie.

Over de kunstenaars

In de expositie is werk te zien van:

Abdellatif Elmeslouhi, Liesbeth van Es, Dhyana, Debbie, Wil Hagen, Joop Meeuwisse, Louiza, Ivan Soe, Ria van den Oetelaar, Richard van Poppel, Menes, Mirthe Carprieaux, Coen, Tim Stoop, Mylène en Kris van der Velden. 

De expositie is vormgegeven door Kunstloc Brabant in samenwerking met Miekie Timmers (TWIMMS) en Debbie. De expositie is te bezoeken tot en met 22 mei 2022.

Wil je het magazine met de 16 portretten thuis ontvangen? Dat kan! Schrijf je in en je ontvangt na 11 maart een papieren exemplaar op je deurmat. Het magazine is ook online te lezen vanaf 15 maart. 

Foto: Expositie CareFull in de LocHal, fotograaf: Joris Buijs

Over de kunstenaars

Kunstloc Exposities

In de expositieruimte in de LocHal biedt Kunstloc Brabant inspirerende kunstenaars en initiatieven een podium. Zo willen we de kracht van kunst en cultuur en het belang van verbeelding voor de samenleving zichtbaar maken.

Wil je meer weten over deze expositie?

Neem contact met mij op.