Zoek bijvoorbeeld naar een activiteit of pagina

Praktijkdeskundigen delen kennis en tips om jezelf en je project succesvol te presenteren.

Kort en krachtig. In een pitch, een aanvraag of online, overal wordt van je gevraagd snel tot de essentie van je project te komen. Het is niet altijd eenvoudig om jezelf en je werk overtuigend te presenteren. Hoe maak je anderen net zo enthousiast als jij zelf bent? Daar kunnen we allemaal hulp bij gebruiken. Tijdens deze Kunstloc Connects delen meerdere deskundigen uit de praktijk hun kennis, ervaringen, tips & tricks. 

Jezelf en je werk of project overtuigend presenteren is belangrijk, onder meer om financiering binnen te halen en/of om partnerschappen te smeden.

Bij subsidieaanvragen moet je verhaal in heldere taal op papier neerzetten. Steeds vaker doe je daarnaast live een pitch. Hoe maak je de essentie helder en hoe kan je met overtuiging een visie en concrete uitwerking overbrengen?

Ook bij crowdfunding is het belangrijk om snel tot te kern te komen. Een wervende tekst en een prikkelend promotiefilmpje gaan hand in hand. Hoe maak je anderen net zo enthousiast als jij zelf?

Hetzelfde geldt voor het smeden van partnerschappen en het aantrekken van sponsors. Om te kunnen overtuigen, moet je je verhaal in heldere taal kunnen overbrengen! Daarbij gaat het om zowel een mondelinge als schriftelijke vaardigheid.

Tijdens deze Kunstloc Connects delen meerdere deskundigen uit de praktijk hun kennis, ervaringen en tips & tricks. Zij hebben ieder hun eigen ervaring en achtergrond, maar delen de wijze waarop ze weten te overtuigen. Er is natuurlijk ook ruimte om vragen te stellen en om met elkaar in gesprek te gaan.