Zoek bijvoorbeeld naar een activiteit of pagina

Dit voorjaar nodigt Kunstloc Brabant je uit voor een serie bijeenkomsten voor culturele makers van alle disciplines. Krijg waardevol advies tijdens praktijkgerichte workshops, individuele gesprekken en dompel je onder in een dag vol creatieve en zakelijke inzichten tijdens onze inspiratiedag op 6 juni ‘Van Creativiteit naar Succes’. Voordat het zover is trappen we af met een daadkrachtige workshop over het belang van de juiste profilering. 

Profileren kan je leren

Als maker ken je de artistieke kracht van je werk. Om opdrachtgevers, fondsen of partners te verleiden om met je in zee te gaan moet je deze kracht kunnen overbrengen.  Het is cruciaal om duidelijk te communiceren wat je drijft, waarom je doet wat je doet en wat jou uniek maakt. Op die manier kun je anderen overtuigen van jouw unieke toegevoegde waarde. In deze workshop onderzoeken we jouw waardepropositie. We vertalen jouw propositie naar een pakkende omschrijving die meteen helder maakt wie jij bent en wat jij doet. Het doel is om jezelf effectief te presenteren en kansen te creëren voor samenwerkingen.

Na deze workshop:

  • heb jij helder voor ogen wat jou drijft, motiveert en onderscheidend maakt;
  • heb jij een mooie oneliner die je op je website of insta-profiel kunt zetten;
  • weet jij hoe je je kunt voorstellen aan een potentiële opdrachtgever.
     

Aanmelden

Programma

In deze  workshop starten we vanuit waar jouw kracht ligt, niet alleen op artistiek vlak, maar juist ook binnen jouw passie en vaardigheden. Met behulp van verschillende theorieën en methoden gaan we helder krijgen wat jou drijft, motiveert en onderscheidend maakt.

Voor wie

Deze workshop is voor makers van alle disciplines die beter willen worden in het omschrijven  wat ze nou precies doen. 

Over de sprekers

Jessica de Jaeger

Jessica de Jaeger begeleidt cultureel ondernemers op artistiek, zakelijk en persoonlijk vlak. Dit doet zij o.a. bij ArtEZ University of the Arts, Cultuur Academy en Cultuur+Ondernemen. Na jarenlang als zakelijk en artistiek leider te hebben gewerkt voor o.a. het Latin American Film Festival, Jens van Daele's Burning Bridges en InDifferent, heeft ze zich bijgeschoold tot coach aan het Europees Instituut. Jessica geeft deze training samen met Amber van den Heuvel.

Meer info

Jessica de Jaeger

Amber van den Heuvel

Amber van den Heuvel is een veelzijdige beeldend kunstenaar en bevlogen cultuurverbinder gevestigd in Arnhem. Haar voornaamste focus ligt op het ontwikkelen van programma's die nieuwe kunstenaars ondersteunen bij de overgang van studie naar professionele praktijk. Bovendien zet Van den Heuvel zich actief in voor een sterke cultuursector, via diverse samenwerkingsverbanden en projecten met onder andere de gemeente Arnhem, ArtEZ en Cultuur Academy. Als een van de drijvende krachten achter het online kunstplatform Kunstradar, draagt ze bij aan de promotie van kunst en cultuur in Gelderland. Momenteel legt ze de laatste hand aan haar masteropleiding Creative Industries aan de Radboud Universiteit, waardoor ze zich ook op beleidsniveau kan inzetten voor kunstenaarsbelangen.

Meer info

Amber van den Heuvel