Kunstloc Brabant annuleert tot en met 31 maart alle bijeenkomsten boven de 25 personen. We gaan op zoek naar een vervangende datum, maar zijn daarbij afhankelijk van de dan geldende richtlijnen. Zodra het RIVM met nieuwe richtlijnen komt, zullen we deze uiteraard opvolgen en bekendmaken wat dit betekent voor de komende bijeenkomsten.  

Hoe de impact van kunst groter kan

Wat brengt een bezoek aan een voorstelling of expositie teweeg bij de bezoekers? Aan de krachtigste impact van cultuurbeleving wordt al te makkelijk voorbij gegaan. Daarom maakt de campagne Raak of vermaak? op uitnodiging van Kunstloc een stop in Brabant. Bij deze bijeenkomst in het kader van de programmalijn Publiekswerking van het Regioprofiel Cultuur BrabantStad, gaan we in op het belang van de kwaliteit van contact met je publiek. Hoe kunnen we er aan bijdragen dat bezoekers de diepgang van kunst ervaren en waarderen? Hoe kunnen we de impact van kunstbezoek eenvoudig vergroten?

 

Is daar iemand?

Actueel onderzoek naar het effect van museum- en theaterbezoek ligt ten grondslag aan Raak of Vermaak? De campagne reist langs bijeenkomsten van kunstprofessionals in het land en langs Nederlandse theaters. Elke bijeenkomst bestaat uit de theatermonoloog ‘Is daar iemand?’ van actrice José Kuijpers, een interview met initiatiefnemer Johan Idema, en een discussie met de deelnemers. Aanwezigen ontvangen na afloop de publicatie Raak of vermaak?, een toegankelijk betoog ter onderbouwing.

Meer over de campagne Raak of Vermaak

Meer weten over publiekswerking?

Neem contact met mij op.