Zoek bijvoorbeeld naar een activiteit of pagina

Kijk of jouw project in aanmerking komt voor een aanvraag bij het VSBfonds

VSBfonds geeft in samenwerking met Kunstloc Brabant partijen de kans om zichzelf aan te melden voor een spreekuur om kort te toetsen of het mogelijk is om een aanvraag bij het fonds in te dienen.

Heb jij een mooi idee?

Tijdens dit spreekuur kunnen mensen met passende projecten of ideeën kennismaken met medewerkers van VSBfonds en met hen bespreken of hun initiatief in aanmerking komt voor het indienen van een subsidieaanvraag.

Wil je in gesprek met één van de adviseurs? Meld je dan via via infozeelandbrabant@vsbfonds.nl met een korte omschrijving van je initiatief.

VSBfonds financiert projecten waardoor andere mensen mee kunnen doen aan een sociale of culturele activiteit die lokaal of regionaal impact heeft. Of waarmee mensen anderen ontmoeten of inspireren, zich verder ontwikkelen of bijdragen aan de lokale of regionale gemeenschap. Bijvoorbeeld culturele projecten waarbij de focus ligt op publiek en deelnemers en die zorgen voor een directe verbinding of ontmoeting tussen kunst en mensen.

Wil je een project starten binnen het thema Mens & Maatschappij? Doe dan deze check om te kijken of je project in aanmerking komt voor een subsidie.

Check Mens & Maatschappij

Wil je een project starten binnen het thema Kunst & Cultuur? Doe dan deze check om te kijken of je project in aanmerking komt voor een subsidie.

Check Kunst & Cultuur

Over VSBfonds

Medewerkers van VSBfonds trekken het land in om, in samenwerking met regionale partners zoals Kunstloc Brabant, te spreken met mensen die financiering zoeken voor hun initiatief.

VSBfonds is één van de grootste particuliere vermogensfondsen van Nederland. Het fonds bestaat sinds 1990 en heeft elk jaar 26 miljoen euro donatiebudget beschikbaar om te investeren in sociale en culturele projecten die de kwaliteit van de Nederlandse samenleving ten goede komen.

Meer informatie over het VSBfonds