Kijk of jouw project in aanmerking komt voor een aanvraag bij het VSBfonds

Het VSBfonds trekt het land in! Omdat er nog weinig aanvragen uit Brabant komen, geeft het VSBfonds in samenwerking met Kunstloc Brabant organisaties de kans om zich zelf aan te melden voor een spreekuur om kort te toetsen of het mogelijk is om een aanvraag bij het fonds in te dienen.

Het VSBfonds steunt sociale en culturele initiatieven van iedereen die actief mee wil doen in onze maatschappij en iedereen die anderen actief uitnodigt mee te doen met projecten. Culturele projecten waarbij de focus ligt op publiek en deelnemers en die zorgen voor een directe verbinding of ontmoeting tussen kunst en mensen.

Waar tot voor kort het meeste donatiebudget opging in de randstedelijke gebieden, is het nu de bedoeling meer sociale en culturele projecten in de provinciale gebieden te steunen. En de provincie Noord-Brabant is er daar één van. Daarom organiseert het VSBfonds in samenwerking met regionale partners zoals Kunstloc Brabant spreekuren door het land.

Heb jij een mooi idee?

Heb jij een mooi idee met lokale of regionale impact? Meld je aan voor het spreekuur en kijk of jouw project in aanmerking komt voor een aanvraag bij het VSBfonds.

Kom dan op donderdagmiddag 30 januari op het spreekuur bij Kunstloc Brabant in de LocHal. En kijk of jouw project in aanmerking komt voor een aanvraag bij het VSBfonds. Let op: je moet je vantevoren aanmelden via infozeelandbrabant@vsbfonds.nl of 030 230 3306.

Over VSBfonds

Het VSBfonds is één van de grootste particuliere vermogensfondsen van Nederland. Het fonds bestaat sinds 1990 en heeft elk jaar 26 miljoen euro donatiebudget beschikbaar om te investeren in de kwaliteit van de Nederlandse samenleving. Meer informatie kun je vinden op www.vsbfonds.nl.