Kijk of jouw project in aanmerking komt voor een aanvraag bij het VSBfonds

VSBfonds geeft in samenwerking met Kunstloc Brabant organisaties de kans om zichzelf aan te melden voor een spreekuur om kort te toetsen of het mogelijk is om een aanvraag bij het fonds in te dienen.

Heb jij een mooi idee?

VSBfonds financiert projecten waardoor andere mensen mee kunnen doen aan een sociale of culturele activiteit die lokaal of regionaal impact heeft. Of waarmee mensen anderen ontmoeten of inspireren, zich verder ontwikkelen of bijdragen aan de lokale of regionale gemeenschap. Bijvoorbeeld culturele projecten waarbij de focus ligt op publiek en deelnemers en die zorgen voor een directe verbinding of ontmoeting tussen kunst en mensen.

Wil je weten of jouw project in aanmerking komt voor een aanvraag bij het VSBfonds? Meld je dan aan voor ons spreekuur.

Vanwege de coronamaatregelen gaat het spreekuur bij Kunstloc nog niet door. Daarom nodigt VSBfonds je van harte uit om telefonisch contact op te nemen. Vandaag zitten de fondsmedewerkers tussen 10.00 uur en 16.00 uur voor je klaar op het volgende telefoonnummer: 030 230 3306.

Over VSBfonds

Medewerkers van VSBfonds trekken het land in om, in samenwerking met regionale partners zoals Kunstloc Brabant, te spreken met mensen die financiering zoeken voor hun initiatief.

VSBfonds is één van de grootste particuliere vermogensfondsen van Nederland. Het fonds bestaat sinds 1990 en heeft elk jaar 26 miljoen euro donatiebudget beschikbaar om te investeren in sociale en culturele projecten die de kwaliteit van de Nederlandse samenleving ten goede komen. Meer informatie over het fonds is te vinden op www.vsbfonds.nl.