Zoek bijvoorbeeld naar een activiteit of pagina

Op vrijdag 3 maart 2023 organiseren samenwerkend partners BROET, Playgrounds, Van Osch Films, Natlab en KONKAV in het Eindhovense filmtheater Natlab de tweede editie van Telling Stories – Film Industry Day: Een discipline breed -en overstijgend Film Industry event. We brengen mensen uit de film en -AV industrie bijeen, om te kunnen netwerken, leren en geïnspireerd te worden. We faciliteren deze dag de matchmaking tussen scheppende makers en producenten en verruimen de blik van aspirant makers en producenten op carrière mogelijkheden binnen het film - en AV industrie.

Meer info op KONKAV

Deze Industry Days zijn voortgekomen uit en borduren voort op de Doc Industry Day op het voormalige Docfeed-festival en de Makersday van het Eindhoven Film Festival. 

Dit jaar focust de Industry Day zich opnieuw op het veranderende film landschap, waarbij grenzen tussen disciplines vervagen en de grens tussen feit en fictie op het scherpst van de snede is.

Meer info op Natlab

Speeddate diner @ Telling Stories

Tijdens het speeddate diner op Telling Stories ga in 10 minuten 1-op-1 in gesprek met verschillende initiatieven, zoals fondsen en platforms. KONKAV serveert het diner! Je kunt met de volgende partijen in gesprek: Ton van Zantvoort (producent en regisseur NEWTON film), Paulien Mandos (Playgrounds), Anne Jacobs (filmprogrammeur Ethics Filmservice), Eline Warnier (Go Short), Charlotte Driessen (producent Harpy Films), Safira Dijkstra (De Ontmoeting én VPRO-HUMAN). Lees hier alle informatie over de gasten. 

LET OP: een ticket voor het speeddate diner is aanvullend op het reguliere programma. Je koopt vooraf een ticket (€7,50) voor het speeddate diner. Het diner is vegan en speciale dieetwensen graag vooraf doorgeven. Bij het aanschaffen heb je de mogelijkheid een 1e en 2e voorkeur door te geven bij wie jij graag aan tafel schuift. Hier proberen we rekening mee te houden bij de indeling van de gesprekken.

Aanmelden speeddates

Meer weten over de Film industry day?

Neem contact met mij op.