Zoek bijvoorbeeld naar een activiteit of pagina

Deze training is bedoeld voor lokale adviseurs, beleidsmedewerkers en zzp'ers actief in het lokale amateurkunstveld. In de training leer je werken met de Toekomstkijk, een gesprekstool waarmee een onafhankelijk gespreksleider samen met een amateurkunstgroep de toekomstbestendigheid van hun groep bespreekt. Het gesprek biedt inzicht in de huidige situatie van de groep en zet aan tot concrete acties voor de toekomst.

Meer over de Toekomstkijk

Training

Om te leren werken met de Toekomstkijk, is er een training ontwikkeld. De training bestaat uit 3 onderdelen. 

Training 1: 11 maart

Tijdens de eerste training gaan we aan de slag met de werking en het gebruik van de Toekomstkijk tool, de randvoorwaarden en verwachtingen van een gesprek en hoe kom je tot een gesprek. De datum voor training 3 wordt geprikt aan het einde van deze training met alle deelnemers.

Training 2: 25 maart

In de tweede training bespreken we jullie ervaringen en duiken we in op het onderdeel 'adviseren'. 

Training 3

Deze training vindt een aantal maanden later plaats. Tijdens deze training gaan we terugblikken en terugkoppelen, reflecteren en evalueren. 

Kosten

Voor Brabantse lokale adviseurs, beleidsmedewerkers en zzp'ers actief in het lokale veld, is de training gratis. 

Voor lokale adviseurs, beleidsmedewerkers en zzp'ers buiten Brabant bedragen de kosten 450 euro. Deze kosten worden achteraf met een factuur in rekening gebracht. 

Vul je gegevens in bij het juiste formulier. 

Aanmelden

Aanmelden voor Brabantse lokale adviseurs, beleidsmedewerkers en zzp'ers actief in het lokale veld kan via de onderstaande knop.

Aanmelden binnen Brabant

Aanmelden voor lokale adviseurs, beleidsmedewerkers en zzp'ers actief in het lokale veld buiten Brabant kan via de onderstaande knop.

Aanmelden buiten Brabant