Zoek bijvoorbeeld naar een activiteit of pagina

Dit is hét moment voor projecthouders om hun subsidieaanvraag impulsgelden in te dienen

Bij de subsidie impulsgelden werken we met vaste indientermijnen van één week. In de praktijk betekent dit dat er in 2020 drie momenten zijn waarop er aanvragen kunnen worden ingediend – tenzij het subsidieplafond onverhoopt eerder wordt bereikt.

Van 20 t/m 26 april is de tweede mogelijkheid in 2020 om aanvragen voor subsidie impulsgelden in te dienen. Dat doe je door in te loggen in het  digitale aanvraagsysteem  en de benodigde documenten te uploaden.

LET OP: Na indienen ontvang je per e-mail een ontvangstbevestiging. Geen bericht ontvangen? Controleer ook je ongewenste mail of spambox.

Impulsgeldenprogramma

Subsidie impulsgelden is één van de financieringsinstrumenten binnen het  impulsgeldenprogramma. Makers, culturele instellingen, overheden, maatschappelijke organisaties, onderwijsinstellingen of bedrijven die een bijdrage willen leveren aan versterking van de Brabantse culturele sector en/of het verbinden van de cultuursector met andere domeinen, kunnen een beroep doen op het impulsgeldenprogramma. De impulsgelden zijn beschikbaar gesteld door de Provinciale Staten van Noord-Brabant en zijn bestemd voor duurzame ontwikkeling van het Brabantse cultuursysteem.

Meer over de subsidie impulsgelden

Meer weten over het impulsgeldenprogramma?

Neem contact met ons op.