Zoek bijvoorbeeld naar een activiteit of pagina

Bij Kunstloc Brabant maken wij voor webinars gebruik van Microsoft Teams. Meekijken kan op mobiel of tablet, maar wil je ook via de chat vragen stellen dan kun je het beste een laptop of desktop-computer gebruiken. Als je je hebt aangemeld voor een webinar ontvang je uiterlijk 24 uur voor aanvang van ons per e-mail een link waarmee je het webinar online kunt bezoeken. Wanneer je op deze link klikt krijg je de volgende schermen en opties te zien.

Het is niet nodig om de Microsoft Teams app te installeren om deel te nemen aan het webinar. Kies voor: Watch on the web instead om deel te nemen aan het webinar via je browser.

Maak je al gebruik van Microsoft Teams? Dan kun je je bestaande app en account gebruiken. Maak je geen gebruik van Teams? Dan stuurt Microsoft je met opvallende knoppen richting download en sign in. Negeer dit, en druk op de minder prominente knoppen.

Verschijnt het onderstaande scherm niet? Dan heb je wellicht in je browser ingesteld dat cookies van derde partijen worden geblokkeerd. Zet dit tijdelijk uit, of stel in dat dit wordt toegestaan voor het domein: teams.microsoft.com. Ga daarvoor in je browser naar de instellingen of voorkeuren, en kijk vervolgens onder privacy, beveiliging en/of cookies.

2587

In het volgende scherm wordt je gevraagd om in te loggen. Het is niet nodig om in te loggen met een Microsoft-account. Heb je geen account en wil je liever niet je verdere persoonsgegevens aan Microsoft overhandigen? Kies dan voor: Join anonymously.

2588

In het volgende scherm zie je de video met rechts daarnaast een Q&A chat-venster. Hier kun je vragen stellen via Ask a question. Wij geven deze vragen vervolgens door aan de sprekers.

Bij Your name (optional) kun je je naam en organisatie invoeren, op deze manier: Margriet - Kunstbox. Wij vinden het leuk om in het webinar te kunnen vermelden: "Deze vraag komt van Margriet van Kunstbox". Maar wil je liever anoniem een vraag stellen, dan is dat ook prima.

Leuk dat je deelneemt aan ons webinar. We kijken uit naar jouw vragen!

Meer informatie van Microsoft over het deelnemen aan een live-gebeurtenis

2586

Heb je nog vragen over onze webinars?

Neem contact met ons op.