Zoek bijvoorbeeld naar een activiteit of pagina

Laat je zien als kunstenaar

Elk jaar kun jij je in de maand juni laten zien als kunstenaar! Er is van alles mogelijk: van talentenjachten en exposities tot workshops en voorstellingen. De invulling bepaal jijzelf. Bundel je krachten met andere (lokale) initiatieven en neem contact met ons op. Ruim zes miljoen Nederlanders doen aan amateurkunst. Maar mensen kennen hen vooral als juf, opa of accountant en niet als toneelspeler, pianist of vlogger. Daar komt met de iktoon-campagne in de maand juni verandering in. Wij ondersteunen deze maand.

Gezamenlijk kunnen we een groot podium maken voor alle amateurkunstenaars in Brabant en laten zien wat een grote hoeveelheid kunstzinnigheid er leeft in de provincie.

Heel Nederland als podium

Met iktoon geven culturele instellingen, verenigingen, vakdocenten en amateurkunstenaars verspreid door de hele provincie een positieve impuls aan het draagvlak voor kunst en cultuur. Een mooi moment om je culturele gezicht te tonen. Heel Nederland is in juni het podium van alle amateurkunstenaars. Zo ook in Brabant. Als partner van iktoon ondersteunen wij deze maand.