Zoek bijvoorbeeld naar een activiteit of pagina

KONKAV is een platform, van het veld en voor het veld, dat het netwerk, de inhoud en de kracht van av-Brabant inzichtelijk maakt. Je vindt op KONKAV av- en filmmakers, instellingen en bedrijven. Je kunt een eigen profiel aanmaken waarin je kunt aangeven wat je doet en met wie je tijdens welke projecten hebt samengewerkt. KONKAV is er voor av-makers, filmmakers, opdrachtgevers, maar ook voor festivals, instellingen en geïnteresseerden.

Bezoek KONKAV.nl

De kracht van av-Brabant

Playgrounds Digital Arts Festival, The Cre8ion.Lab en bkkc ontwikkelden het platform, dat in 2011 live ging. Inmiddels is KONKAV een volwaardig netwerk van Kunstloc Brabant. Hier is Janneke van Laar projectleider voor KONKAV. Samen met adviseur Iduna van de Ven is ze verantwoordelijk voor de strategie en promotie van KONKAV en organiseert ze door het jaar heen KONKAV connects met verschillende bedrijven en partijen. Met KONKAV connects bieden we verdieping en inspiratie en de kans om elkaar ook eens te ontmoeten en verder te praten over je werk. Ook is er KONKAV KAST: de podcast van KONKAV waarin het gesprek wordt aangegaan met nieuwe en gevestigde beeldmakers. Daarnaast zijn er een aantal gastredacteuren verbonden aan KONKAV, zoals Marcel Groenewegen en Meike van Zandvoort.

Wil je deelnemen aan KONKAV?

Iedereen die in Brabant actief is op audiovisueel gebied kan online een account aanmaken bij KONKAV en zijn projecten en showreels delen. Heb je een interessant onderwerp om over te schrijven? Ben je bijvoorbeeld bezig met een mooi project of werk je aan een onderzoek dat interessant is voor de KONKAV’ers? Of wil je de redactie tippen wat betreft nieuws, een agendapunt of wanneer je bepaalde informatie mist op de website? Neem dan contact met mij op.