Zoek bijvoorbeeld naar een activiteit of pagina

Chris van Koppen, onze huidige directeur-bestuurder, gaat in maart 2021 na bijna 11 jaar als directeur-bestuurder van eerst bkkc en nu Kunstloc Brabant met pensioen. Dus gaat Kunstloc Brabant op zoek naar een opvolger. 

Ondernemend en energiek 

Wij zijn op zoek naar een ondernemende en energieke bestuurder die Kunstloc positioneert als adviesorganisatie. Iemand die het boegbeeld van onze organisatie is, actief relaties met externe stakeholders zoals de provincie en (gemeentelijke) partners onderhoudt en participeert in provinciale en landelijke netwerken.  

Je bepaalt de koers van Kunstloc Brabant aan de hand van een duidelijke visie, missie en strategie en vertaalt deze naar haalbare doelen. De actuele trends en ontwikkelingen in het culturele veld zijn daarbij leidend. Je verbetert bedrijfsprocessen waar nodig en geeft op een coachende wijze leiding aan de organisatie. Je kennis en visie weet je op een overtuigende en inspirerende manier te delen. 

Interesse? 

Is dit de functie waarin jij al je passie, ervaring en ambitie kwijt kunt? En wil jij een positieve bijdrage leveren aan onze organisatie en de kunst- en cultuursector? Reageer vóór 20 september door je motivatiebrief en cv te sturen naar Jolanda Salari via j.salari@berenschot.nl van Berenschot, zij voeren de werving en selectie uit. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Jolanda Salari (06-21 23 41 48) of Marion Kortenraij (06-11 37 84 88). Zij vertellen je graag meer over de functie.

Bekijk de vacature