Zoek bijvoorbeeld naar een activiteit of pagina

Waarom moeilijk doen als het samen kan? Het opzetten van een project in samenwerking met partners verloopt niet stapsgewijs. Of samenwerken echt makkelijker is dan alleen is de vraag, maar het levert je in ieder geval veel op! In het inspiratieboekje ‘Op weg naar een succesvolle samenwerking’ lees je er alles over.

Tips & tricks

In dit boekje staan aandachtspunten en tips & tricks van Kunstloc Brabant en onze samenwerkingspartners uit het Brabantse culturele werkveld en het onderwijs. Zij vertellen je over hun projecten, die mogelijk gemaakt werden door verschillende subsidieregelingen van de provincie Noord-Brabant. Deze kennis kan je helpen om jouw doel te bereiken en daarmee bij te dragen aan de Brabantse culturele sector.

‘Benoem samen met je partner(s) wanneer het project geslaagd is. Beschrijf samen het ‘perfecte project’ en identificeer gemeenschappelijke én individuele doelen', is bijvoorbeeld een praktische tip uit het inspiratieboekje.

Open houding

Werken aan de kunstzinnige ontplooiing van alle Brabanders doen we samen! Samenwerking is een organisch proces waarbij plannen regelmatig worden bijgestuurd. Belangrijk is om met een open houding het proces in te stappen. Laat je verrassen door ieders eigenheid en ideeën en lees het hele boekje.