Zoek bijvoorbeeld naar een activiteit of pagina

De Brabantse woonwijken. Toonbeeld van burgerlijkheid, orde en rust. Maar ook van conflicten, verveling en verloedering. Maar wat als we op een andere manier kijken? Een groepje hangjongeren wordt ineens onderdeel van een familieportret. En de straat vult zich plots met beweging en plezier. Een spectaculair effect dankzij een sterk staaltje verbeelding dus!

Wij zijn Kunstloc Brabant

Kunstloc Brabant gelooft in de ongekende kracht van verbeelding. En in de rol van kunst en cultuur als voedingsbodem voor nieuwsgierigheid, verbazing, innovatie en vernieuwing. Verbeelding verrijkt, verruimt en vergroot. Verbeelding zet mens en omgeving in beweging. Transities die overal in Brabant te vinden zijn. Niet alleen in de wijken maar ook op het gebied van duurzaamheid, energie, zorg, onderwijs en het landschap.

Samen met de kunst- en cultuursector, overheden, maatschappelijke organisaties, het onderwijs en het bedrijfsleven, versnelt Kunstloc Brabant deze transities. Het is onze missie om de ongekende kracht van verbeelding op deze manier samen voelbaar te maken in het dagelijks leven.

Met de tweede video van onze campagne Klik hier voor verbeelding zetten we deze missie in de schijnwerpers. En laten we zien waar een fikse dosis verbeeldingskracht toe in staat is. Oók in de wijk!