Netwerk

Kunstloc Brabant is verbinder voor en vanuit het Noord-Brabantse cultuursysteem. We jagen aan en makelen. We slaan bruggen tussen partijen binnen de culturele sector, en tussen de culturele sector en andere domeinen. We nemen deel aan netwerken, bouwen platforms en onderhouden communities.

Bekijk projecten met/over
of zoek op

LinC ZeeBra

LinC ZeeBra is een programma voor professionals in de culturele sector binnen de provincie Brabant en Zeeland die willen groeien in hun zakelijk leiderschap.
LinC ZeeBra

Werken met Publieksdata

Samen met meerdere Brabantse culturele organisaties nemen we deel aan een landelijke pilot, en stimuleren we bewustwording, samenwerking en kennisdeling over het werken met publieksdata.
Werken met Publieksdata

BrabantDC

BrabantDC verbindt creatief en innovatief Brabant aan elkaar en aan de wereld.
BrabantDC

MEST

Mestmag.nl is hét inspiratieplatform voor kunst en cultuur in Brabant.
MEST

Arrangeur klassieke en hedendaagse symfonische muziek

Geert van Boxtel is aangesteld als arrangeur. Hij gaat initiëren, stimuleren en coördineren met als doel de vernieuwing en verbreding van de muziekvoorziening.
Arrangeur klassieke en hedendaagse symfonische muziek

Samenwerking Brabantse festivals

Breda Photo, Cross-Linx, Festival Circolo, November Music en Theaterfestival Boulevard bundelen hun krachten op het gebied van marketing. Zo werken zij aan betere profilering en het afstemmen van aanbod en afname.
Samenwerking Brabantse festivals

KONKAV

KONKAV is een platform, van het veld en voor het veld, dat het netwerk, de inhoud en de kracht van av-Brabant inzichtelijk maakt.
KONKAV