Een heel weekend stond de LocHal bol van activiteiten voor jong en oud. Donderdag 24 januari opende de LocHal met een spectaculaire openingsact van De Kwekerij, dans door De Stilte, proeverijen van FoodHeroes en de expositie Wobbyaanland.

Samen met Bibliotheek Midden-Brabant en Brabant C ontvingen we, als trotse bewoners van de LocHal, 250 genodigden in de middag en 500 avondgasten. Na de lovende recencies afgelopen week in de Volkskrant en NRC waren de verwachtingen hoog, maar iedereen bleek na binnenkomst meteen al onder de indruk van deze prachtige plek in de Spoorzone.

Na een meeslepende openingsact ging iedereen op ontdekking door het gebouw en de verschillende labs, workshopruimtes en exposities. Op vrijdag, zaterdag en zondag vond er vervolgens een waar openingsfestival plaats waarbij iedereen de LocHal kon verkennen. Er kon geëxperimenteerd worden met risoprinten met Wobby. Kinderen konden hun eigen stripfiguur ontwikkelen met Jeroen de Leijer. Pien den Hollander presenteerde haar ontwerp voor de noord-entree voor de LocHal. Brabant vertelt presenteerde een nieuwe wandeling door de Spoorzone, en bij Plukgoed kon je Brabantse appeltjes horen en proeven.

Meer weten over de LocHal?

Neem contact met mij op.