BrabantDC verbindt creatief en innovatief Brabant aan elkaar en aan de wereld. Als District of Creativity gebruiken we de kracht van onze creativiteit voor een betekenisvolle samenleving met gelijke kansen voor iedereen. Lokaal, regionaal en internationaal.

DC Network (Districts of Creativity Network) is een wereldwijd netwerk van sterke creatieve en innovatieve regio’s. Van Vlaanderen en Baden-Württemberg tot Rio de Janeiro en Shanghai. Het netwerk richt zich op het stimuleren en uitwisselen van inzichten, ervaringen en kennis over creativiteit en innovatie in ondernemerschap, cultuur en onderwijs. Om vorm en invulling te geven aan het Brabantse lidmaatschap is BrabantDC opgericht. Deze zomer heeft bkkc opdracht gekregen van de provincie om de organisatie en facilitering van BrabantDC op zich te nemen. Dit doen we in samenwerking met de Ambassade voor Creatieve Zaken.

Deelnemen aan BrabantDC?

Bouw jij ook mee aan Brabant als District of Creativity? Maak dan online een account aan en deel jouw challenge, inspiration of event!

BrabantDC

Meer informatie over alle Districts of Creativity.

DC Network