Zoek bijvoorbeeld naar een activiteit of pagina

Wil jij jouw commerciële vaardigheden inzetten in een inspirerende omgeving die draait om kunst en cultuur? Zoek niet verder, deze functie als commercieel adviseur bij Stichting Kunstloc Brabant biedt jou de ideale kans om jouw talenten in te zetten en impact te maken.

Maak kennis met de dienstverlening Advies op maat 

Kunstloc Brabant ontwikkelt een nieuwe dienstverlening onder de naam Advies op maat. De vraag naar deskundigheid en begeleiding bij het ontwikkelen van cultuurbeleid en het uitvoeren van kunstprojecten groeit. Daarom voorzien wij in deze behoefte met op maat gemaakt advies voor gemeenten en andere belanghebbenden. Deze betaalde opdrachten voeren wij uit als aanvulling op onze gesubsidieerde taken voor de Provincie Noord Brabant.

Het Advies op maat-team bestaat uit twee zelfstandige adviseurs die verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling, uitvoering en coördinatie van deze betaalde dienstverlening. Dit team opereert direct onder de directeur-bestuurder.

Jouw rol binnen Advies op maat

Samen met jouw collega ben jij de drijvende kracht achter de hele dienstverlening: van het eerste contact met de opdrachtgever tot de succesvolle afronding van de opdracht. Jouw verantwoordelijkheden omvatten onder andere het monitoren van de marktontwikkeling, het opstellen en uitvoeren van acquisitieplannen, het schrijven van overtuigende offertes, het coördineren van opdrachten en het presenteren van eindrapportages. Met jouw commerciële vaardigheden zorg jij voor de groei van de opdrachtenportefeuille en hoge kwaliteit van de dienstverlening. Je brengt de juiste kennis en expertise bij elkaar en je zorgt ervoor dat de opdrachten binnen de gestelde tijd en budgetten worden afgerond. Afhankelijk van de opdracht heb jij een rol als sparringpartner, dan weer als coördinator of juist als inhoudelijk expert. 

Wij zijn op zoek naar jou

Deze functie biedt jou de kans om je commerciële vaardigheden te combineren met affiniteit voor kunst en cultuur. Wat verwachten we van jou?

 • Je beschikt over commerciële expertise die je kunt inzetten op de betaalde dienstverlening;
 • Je bent in staat om gemeenten en andere belanghebbenden effectief te adviseren bij het ontwikkelen van cultuurbeleid en het uitvoeren van kunstprojecten; 
 • Je bent altijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden om onze opdrachtenportefeuille te laten groeien;
 • Je zorgt dat je de commerciële doelstellingen van de organisatie behaalt;
 • Je hebt een natuurlijke nieuwsgierigheid en bent altijd op zoek naar nieuwe kennis en inzichten. Deze eigenschap stelt je in staat om de dienstverlening van Kunstloc Brabant en de ontwikkelingen binnen de kunst- en cultuursector te begrijpen;  
 • Je bent een teamspeler en kunt goed samenwerken met collega’s.

We zoeken iemand die de behoeften van onze opdrachtgevers begrijpt, lef heeft om complexe vraagstukken aan te pakken en het vermogen om een netwerk op te bouwen en te onderhouden. 

Wie wij zijn

Kunstloc Brabant wil zo veel mogelijk Brabanders deel laten nemen aan kunst en cultuur. Kunst en cultuur vormen de voedingsbodem voor nieuwsgierigheid, verbazing en verbeelding. Als kunst en cultuur een vanzelfsprekende en onmisbare plek krijgen in het dagelijks leven van iedere Brabander, stimuleert dit vernieuwing in onze samenleving.

Als kennis- en uitvoeringsorganisatie voor Noord-Brabant helpen we (mogelijk)makers de rol van kunst en cultuur in de samenleving te vergroten door toegang te bieden tot netwerk, expertise en financiering. Dat doen wij met veel bevlogenheid en voor het brede kunst- en cultuurveld.

Wat wij bieden

Je ontvangt een passend salaris conform het huidige arbeidsvoorwaardenreglement van Kunstloc Brabant, afhankelijk van jouw werkervaring. De arbeidsovereenkomst is in eerste instantie voor de duur van een jaar. Daarnaast biedt werken bij Kunstloc Brabant nog veel meer: 

 • Een Individueel KeuzeBudget (IKB) van 19,63% af te stemmen op jouw persoonlijke wensen en behoeften;
 • Vier weken verlof en de mogelijkheid om maximaal vier weken verlof bij te kopen;
 • Laptop en telefoon van de zaak;
 • NS Businesscard;
 • De mogelijkheid om deels te werken vanuit huis en vaste internetvergoeding; 
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;

Een prachtige werkplek in de veelbekroonde LocHal naast centraal station Tilburg.

Selectieprocedure en inlichtingen

Wil jij deze uitdaging met twee handen aanpakken? Stuur dan jouw motivatiebrief en cv voor 7 maart 2024 naar hr@kunstlocbrabant.nl. Wie weet ontmoeten we elkaar op dinsdag 12 maart of donderdagmiddag 14 maart 2024 voor een kennismakingsgesprek.

Wij geloven dat we door verschillende talenten en perspectieven te benutten een betere organisatie worden, waar iedereen plezierig werkt. Daarom bouwen wij aan een organisatie die de kracht van diversiteit gebruikt om betere resultaten te halen. Een organisatie waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. Jouw talent is belangrijker dan je geslacht, afkomst, leeftijd, geaardheid, handicap of chronische ziekte. Wij onderschrijven de Code Diversiteit en Inclusie.

Heb je inhoudelijke vragen over deze functie?

Neem dan contact op met directeur-bestuurder Henri Swinkels via telefoonnummer 06-52794504.