Zoek bijvoorbeeld naar een activiteit of pagina

DutchCulture en de werkgroep Internationalisering van Regioprofiel Cultuur BrabantStad verwelkomen culturele organisaties en makers van alle disciplines uit de provincie Noord-Brabant. Het verkennen en waarmaken van jouw internationale ambities staat deze dag centraal. Adviseurs van DutchCulture delen hun kennis van specifieke landen, Europese subsidiemogelijkheden, mobiliteitsvraagstukken en informatie over residenties wereldwijd. 

Na een succesvolle eerste editie komt DutchCulture terug naar de LocHal. Alle Brabantse kunstenaars, ontwerpers en culturele organisaties zijn welkom op deze dag om meer te leren over internationale culturele samenwerking. Maak gebruik van deze gelegenheid door al je vragen te stellen die relevant zijn voor jóuw werkpraktijk.

Bijvoorbeeld: wat kun je doen om je internationale netwerk te vergroten? Hoe vind je professionele partners in het buitenland? Welke programma's en subsidieregelingen bestaan er voor kunstenaars om internationale samenwerking aan te gaan? En wat voor rol spelen de Nederlandse ambassades hierin? Meld je aan voor één of meerdere infosessies via het inschrijfformulier. Zo helpen we je minstens één stap verder in je buitenlandambities. 

Programma

De middag start om 13:00 uur (inloop 12:30) met een welkomstwoord van Jelle Burggraaff (Hoofd Mobiliteit & Advies, Creative Europe Desk NL). Daarna stelt de werkgroep internationalisering zich voor als contactpersoon voor Brabantse makers met internationale ambities. Ook blikken we terug op de vorige DutchCulture on Tour: Editie Brabant. Na een korte pauze, kun je in gesprek gaan met één (of meerdere) adviseurs om dieper op onderwerpen in te gaan en specifieke vragen te stellen. Ter afsluiting is er om 16:00 uur een borrel met gelegenheid om te netwerken.

Wachtlijst

Meer weten over de proeftuin Internationalisering?

Neem contact met mij op.