Zoek bijvoorbeeld naar een activiteit of pagina

Ben jij een zelfstandige musicus en wil je meedenken over een toekomst met (meer) bestaanszekerheid? Powered by TINC nodigt zelfstandige musici, dirigenten, makers en onafhankelijke muziekdocenten – ongeacht genre – uit om mee te denken over een sociaaleconomisch fundament voor professionals in de muziek.

Momenteel bereidt Powered by TINC een pilot voor om duurzaam vorm te geven aan de beroepspraktijk van muziekprofessionals. Tijdens deze werksessie informeren we jullie over onze verkenning, en onderzoeken we op welke vragen we antwoorden en inzichten willen ophalen gedurende de pilot. 

We roepen geïnteresseerde professionals, musici, samenwerkingverbanden en (culturele) organisaties die bereid zijn op om deel te nemen. Powered by TINC organiseert deze werksessie in samenwerking met Platform ACCT, LKCA, Kunstenbond en KunstLoc Brabant.  

Let op: voorwaarden om deel te kunnen nemen aan de sessie zijn:

  • Je hebt minimaal vijf jaar praktijkervaring
  • Eigen beroeppraktijk met een jaarlijkse omzet van > 15.000 euro
  • Woonachtig in Noord-Brabant

Fundament voor Muziek is een INCUBATOR-programma van Powered by TINC. Als cultureel maatschappelijke stichting zet Powered by TINC zich in voor de waarden van muziek. Hiervoor heeft ze de beschikking over een eigen backoffice, productiehuis en voert ze een programma uit om de sector en projecten van geëngageerde makers te ontwikkelen. 

Wil je meer weten over deze werksessie?

Neem contact met mij op.