Imke de Feber

Community manager TalentHub Brabant & MEST

013 750 84 00

Hoe word je als kunstenaar een goede ondernemer? 

Ik geloof écht dat kunst de wereld beter maakt. De verbindende waarde van kunst op de verdeelde samenleving waar wij in leven is onmisbaar. Kunst geeft ruimte voor interpretatie, expressie en duiding, zonder daarbij maar één woord te verkondigen.

In de relatief korte geschiedenis van de mens, heeft kunst ons verbonden op momenten waartoe woorden nooit in staat waren. Ook anno 2020 dealen we met maatschappelijke vraagstukken van enorme omvang, zoals onze relatie met elkaar en Moeder Aarde, ingewikkelde economisch-politieke conflicten en de snel veranderlijke sociale samenstelling van ieders directe omgeving.

Vanuit mijn visie als maker, marketeer en mens vragen deze kwesties om een kunstenaars-mentaliteit. Maar hoe vind je je weg als maker in deze keiharde economie?

 
Identiteitsstrijd 

Creatief makerschap en ondernemerschap zijn twee rollen die niet vanzelfsprekend hand in hand gaan. Sinds mijn studie aan de Kunstacademie ben ik me bewust van deze identiteitsstrijd.

Toch zal iedere ambitieuze maker tijdens zijn autonome carrière - linksom of rechtsom - in aanraking komen met ondernemerschap en het vermarkten van haar/zijn merk. De creatieve sector is feitelijk de meest ondernemende sector die op dit moment bestaat.

Ik help makers zichtbaar en zeker van hun zaak te maken, en strijd vanuit mijn expertise als marketeer voor hands on ondernemerschap voor makers!

Direct naar:

wat ik je wil laten weten

MEST is vernieuwd

MEST is vernieuwd

Ons online inspiratieplatform MEST heeft een nieuwe frisse look. Maar het gaat ons natuurlijk niet alleen om het uiterlijk!

10 september 2020
Zes talenten geselecteerd voor Next | Docu

Zes talenten geselecteerd voor Next | Docu

Talenthub Next presenteert de Brabantse talenten die aan de uitbreiding van dit talentontwikkelingstraject gaan deelnemen.

29 november 2019
Volg de talenten van Brabant

Volg de talenten van Brabant

Je kunt de talenten vanaf nu volgen via één platform. Met trots lanceren we TalentHub Brabant!

8 mei 2019