Zoek bijvoorbeeld naar een activiteit of pagina

Breid je netwerk uit en kom in contact met mensen met verschillende achtergronden. Wie weet kun je in de toekomst wel samenwerken en ontstaat er een match die je niet had kunnen bedenken.

foto: KONT Slow Date, fotograaf: Sas Schilten

De Slow Date van KONT magazine is een beproefd concept. Een laagdrempelige bijeenkomst waarbij je als maker de kans krijgt op een paar 1:1 ontmoetingen met andere makers. De vorm is simpel: gedurende een aantal rondes word je aan een onbekende persoon gekoppeld waarmee je in gesprek gaat over je werk. Spannend? Zeker weten. De KONT Slow Dates zijn interessant voor professionals, curatoren, studenten en bevlogenen op alle artistieke terreinen van kunst, design, ambacht of technologie. Ook zijn de Slow Dates een bron van informatie en inspiratie voor beschouwers (journalisten, filosofen, theoretici). KONT organiseert dit evenement in samenwerking met Kunstloc Brabant.

Kunstloc faciliteert dit evenement, omdat wij netwerkvorming in de culturele sector en verbindingen met andere vakgebieden stimuleren.

Programma

Gedurende een drietal rondes word je aan een onbekende persoon gekoppeld waarmee je in gesprek gaat over je werk. Het is dus belangrijk om iets van je werk mee te brengen, fysiek of op je laptop/mobiel. Zoek je iemand met een bepaald specialisme, wil je feedback op wat je aan het maken bent, ontmoet je graag andere creatieve geesten in jouw stad...? Wat je motivatie ook is, het is altijd de moeite om een date aan te gaan! Om 19.00 uur ben je welkom in de Kennismakerij in de LocHal in Tilburg. De avond duurt tot 21.00 uur.

Inschrijven

Uiteraard nemen we alle coronamaatregelen in acht. Neem naast een mondkapje je identiteitsbewijs en coronatoegangsbewijs mee zodat wij die kunnen scannen. Er kunnen maximaal 26 mensen deelnemen en reserveren is verplicht. Stuur een e-mail naar redactie@kontmagazine.nl onder vermelding van je naam en je bezigheden. Deelname is gratis.

Aanmelden

Over KONT magazine

KONT magazine is een jaarlijks bookazine, opgericht in Eindhoven, waaraan deelnemers uit alle artistieke hoeken meewerken. KONT ontving een bijdrage uit de impulsgelden van Provincie Noord-Brabant. 

Meer weten over deze bijeenkomst?

Neem contact met mij op.