Tijdens Dutch Design Week 2021 vindt er een inspiratie- en netwerkevent van Van Gogh Nationaal Park i.o. plaats. Speciaal voor Van Gogh NP i.o. ontwikkelden vijf graduates van Design Academy Eindhoven verfrissende ideeën voor het landschap van de toekomst. 

Zet ook je verbeeldingskracht aan het werk bij hun presentatie in de World Design Embassy. Kunnen deze ideeën iets betekenen voor de opgaven waar je aan werkt? Ga het gesprek aan met deze jonge vernieuwers.   

Verder op het programma een gesprek tussen Jaap Korteweg (grondlegger van de Vegetarische Slager) en Jalila Eassaïdi (directeur BioArt Laboratories) over hoe we door anders te kijken nieuwe oplossingen vinden voor het landschap van de toekomst. 

Het evenement vindt plaats in het hart van DDW 2021. Maak van de gelegenheid gebruik om meer inspiratie op te doen en andere locaties te bezoeken. Je ontvangt bij deelname een toegangsbewijs voor DDW 2021.

Programma

09.45 Registratie en inloop
10.00 Welkom

  • Welkom door Marcel Ploegmakers: Merkstrateeg Van Gogh Nationaal Park i.o.
  • Inleiding door Yvo Kortmann, Voorzitter Van Gogh Nationaal Park i.o..

10.15 Presentatie geselecteerde afstudeerprojecten

  • Presentatie geselecteerde afstudeerprojecten door de graduates van Design Academy Eindhoven. (Engelstalig)
  • Moderator: Fiona Zachariasse, Directeur Natuurmuseum Tilburg en adviseur Cultuurraad Eindhoven o.a.

11.00 Tafelgesprek

  • Jaap Korteweg en Jalila Essaïdi over een nieuwe kijk op het landschap van de toekomst.

11.30 Netwerkbijeenkomst

  • Ga in gesprek met elkaar en de graduates.

Locatie

We zijn te gast in het Klokgebouw op StrijpS in Eindhoven waar tijdens DDW 2021 de World Design Embassy wordt georganiseerd. Het Klokgebouw is goed bereikbaar met OV en er is parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Toegang tot het evenement is alleen mogelijk op vertoon van een bewijs van aanmelding en een geldig Coronapas.

Aanmelding

Het aantal plaatsen op deze locatie is beperkt, dus meld je tijdig aan en uiterlijk 15 oktober 2021. Toegang tot het evenement is alleen mogelijk op vertoon van een bewijs van aanmelding.

Aanmelden