Op 11 maart openen we onze nieuwe expositie in de LocHal Tilburg, CareFull. In deze expositie staan zestien mensen centraal, tussen de 18 en 90 jaar. Ze maken kunst in verschillende Brabantse zorg- en welzijnsinitiatieven. Kunst maken zorgt dat ze zich prettiger voelen en hierdoor minder eenzaam.

Over de kunstenaars

Zestien mensen, tussen de 18 en 90 jaar, vertelden ons wat het maken van kunst voor hen betekent. Ze werden geïnterviewd en geportretteerd door Simone Vos en Marcel de Buck voor het magazine CareFull dat op 11 maart verschijnt. Daarin vertellen ze hoe kunst maken ervoor zorgt dat ze zich prettiger voelen en hierdoor minder eenzaam. Wij tonen hun werk in deze expositie. Kom kijken wat onze hoofdrolspelers maken en laaf je aan een diversiteit aan beelden, collages, schilderijen, poëzie, muziek en theater.

In de expositie is werk te zien van: Abdellatif Elmeslouhi, Liesbeth van Es, Dhyana, Debbie, Wil Hagen, Joop Meeuwisse, Louiza, Ivan Soe, Ria van den Oetelaar, Richard van Poppel, Menes, Mirthe Carprieaux, Coen, Tim Stoop, Mylène en Kris van der Velden.

De expositie is vormgegeven door Kunstloc Brabant in samenwerking met Miekie Timmers (TWIMMS) en Debbie. 

10969

Werk van Debbie, Foto: Marcel de Buck

Het programma

13.30 – 14.00 uur: inloop

14.00 – 14.30 uur: plenaire opening, uitreiking magazine CareFull aan de hoofdrolspelers, live optreden van Richard van Poppel

14.30 – 16.00 uur: bekijken van de expositie onder genot van een drankje

Aanmelden

Aanmelden voor de opening is verplicht. Je ontvangt bij de opening ook een gratis magazine.

De expositie is vanaf 12 maart te bezoeken tot en met 22 mei 2022.

Aanmelden

Meer weten over deze expositie?

Neem contact met mij op.