Op 9 juni opent de expositie The (un)Known, met mythische figuren uit de binnenwereld van Marjolein van der Wal, Nina van de Ven en Sarah Linde.

De LocHal is een plek waar bezoekers komen voor kennis, ontmoeting, creativiteit en cultuur. Het is een plek voor iedereen die zich wil ontplooien. Met deze expositie nodigen we je uit om daarbij stil te staan. Om jezelf beter te leren kennen met behulp van mythische figuren die fundamentele menselijke motieven vertegenwoordigen. Deze ‘(on)bekenden’ bieden een ingang tot meer inzicht in de complexiteit van jouw identiteit. 

Over de kunstenaars

Marjolein van der Wal toont Starway to Heaven: een totaalinstallatie van zeven immense godinnen - opgebouwd uit kostuums en zelfgemaakte rekwisieten - die eerder werden gepresenteerd in fashion performances. Nina van de Ven verbeeldt met haar in houtskool en zwarte pastel uitgevoerde tekeningen fabelachtige personages waarin motieven afkomstig uit o.a. iconografie en popcultuur samenkomen. Relaties en verhoudingen tussen mens en dier, maar ook van de mens onderling en de mens tot zichzelf spelen een grote rol in de tekeningen en grafiek van Sarah Linde.

Nina van de Ven, The Unnunnun

Het programma

17.00 uur – 17.05 uur: Performance Mirte Hartland (spoken word/muziek)

17.05 uur - 17.25 uur:  Welkomstwoord en voorstellen van de kunstenaars

17.25 uur – 17.30 uur: Performance Mirte Hartland (spoken word/muziek)

17.30 uur – 19:00 uur: Bekijken van de expositie / borrel

Aanmelden

Aanmelden voor de opening is verplicht. De expositie is vanaf 9 juni te bezoeken tot en met 28 augustus 2022.

 

Aanmelden

Meer weten over deze expositie?

Neem contact met mij op.